Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

Sándor Anikó - Az ajándék - Élet az El Camino után

Nagy rajongója vagyok az utazásoknak, legszívesebben mást sem csinálnék az olvasáson kívül, mint utazgatnék, csak sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak. Más kérdés, hogy most, az életem ezen szakaszában semmennyi utazást nem engedhetek meg, de megígértem magamnak, hogy lesz ez még másként is.

Talán a nagy utazás rajongásomnak köszönhető az, hogy szívesen olvasok útikönyveket, útikalauzokat, olyan jellegű könyveket, melyek az utazásokról szóló élményekről szólnak.

Egy ideje már tervezgetem, hogy az El Caminot nem hagyom ki, addig nem térek végső nyugalomra, míg végig nem járom AZ UTAT. Sándor Anikó sokadmagával együtt ezen már túl van. Olvastam is az első könyvét a Caminoról, sőt minden ezzel kapcsolatos kötetet elolvastam, ami fellelhető itthon, sőt a honlapokat is szorgalmasan böngészem, hogy mire itt az idő, mindent tudjak. Ám, ahogy elnézem ezekről a kötetekről még nem írtam, pedig itt tornyosulnak az íróasztalomon. Ami késik azonban, az nem múlik, hamarosan sort kerítek ezekre a kötetekre is, bár lehet, hogy csak a magam kedvéért, ugyanis nem tudom, mennyire érdekel a téma Benneteket, kedves nagyérdemű közönség?!

Szóval Az ajándék...

Könyvtárban akadtam rá a kötetre, Sándor Anikó másik két könyve meg is van a saját magánkönyvtáramban, de ez sajnos nincs, amikor megjelent, nem volt anyagi fedezetem rá, mostanában meg nem igazán foglalkoztam vásárlással. Úgyhogy egyértelmű volt, hogy a könyvtárból jön velem haza a könyv. Aztán úgy gondoltam, hogy másnap meg is vissza, mivel gyorsan elolvastam, de még arra sem volt időm, hogy foglalkozzak vele a blogon, így várt és várt...most azonban már nem várhat tovább, ugyanis este megyek a szokásos esti, havonként megrendezett Olvasóköri találkára, és vissza szeretném szolgáltatni a könyvtár számára.

Anikó szerintem nagyon jól ír, érdekesen, szívből. Szeretem az ilyen szerzőket, akiknek az írásában nem látszik szenvedés, meg kínlódás. Úgy írta ezt a kötetet is, hogy már egy éve volt, hogy hazaérkezett a maga útjáról, és meg is írta már a könyveit, de volt még mit tennie, mit megosztania velünk.

Aki olvasta az első Caminos könyvét, annak sok dolog ismerős ebből a kötetből is, hiszen a szerző sokszor visszacsatol előző élményeire, mégis adott újat a történet. Főleg, hogy Anikó ismét végigjárta, és ismét rácsodálkozott az életre, önmagára, és persze nem utolsó sorban a tájra. Számtalan ismerőst szerzett az úton, és jobban megismerte önmagát. Én is ezt várom majd az én Caminomtól. Remélem meg is kapom majd az élettől a lehetőséget, ahogy annyi más ember is.

A szerző, Sándor Anikó:

Forrás

Én nagyon remélem, hogy Sándor Anikótól még sok-sok könyvet olvashatunk, mert én nagyon szeretem az írásait. (Zárójelben jegyzem meg, hogy nagyon szeretném, ha eljönne a kőszegi könyvtárba egy író-olvasó találkozóra, mert szívesen megismerném személyesen is)

Hamarosan jövök az első Caminoról szóló könyvével, illetve a Pillangó a vállamon c. argentín kalandjaival teli kötetével.

A könyv adatai:

Kiadó: Jaffa Kiadó

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 2012

ISBN: 978-615-5235-21-4

Borító: puhatáblás, ragasztott

Oldalszám: 217 p.

Ár:  2940 ft

Forrás: kőszegi könyvtár

A.O. Esther - Összetört glóriák - Elveszett lelkek

Mostanában nem írtam…tudom. De Ti is tudjátok, hogy miért…államvizsgáztam. Épp egy hete történt az esemény, és bár volt egy hetem, hogy írogassak, de valahogy nem vitt rá a lélek. Főleg azért nem, mert kihasználtam az időt, hogy inkább olvassak, mint az őrült, illetve pihenjek, amennyit csak lehet. Ezen kívül nem volt netem sem pár napig. A múltkor gépem nem volt, aztán netem…nem vagyok elkényeztetve úgy érzem. :-) Jelenleg is offline írok, mert a kis notebook-om nem hajlandó csatlakozni a hálózatra. Úgyhogy nem tudom mi lesz, csak remélhetem, hogy mire befejezem a mondanivalómat, addigra visszajön a nagyfőnök, azaz az internet. (Közben tényleg nem változott a helyzet, ezt a postot az íráshoz képest másnap tudtam csak publikálni...)

Most A.O. Estherről szerettem volna Nektek írni pár sort, de nem volt érkezésem arra sem még, hogy az interjút, amit készíteni szerettem volna vele, megcsináljam. Úgyhogy írónőnkről most nem írok, inkább a könyvéről. Az interjú pedig hamarosan publikálásra kerül. :-) Legalábbis azon vagyok.

Szóval mit is tudhatunk az Összetört glóriákról? Sok mindent, elsősorban azt , hogy  - bár negatív kritika volt az első róla, amit olvastam – minden szavát imádtam. Tudjátok, ízlések és pofonok különbözőek, de én mégis azt mondom, hogy ezt a könyvet mindenkinek olvasnia kell. Legalábbis a lányoknak, nőknek, anyáknak, mamáknak … stb.

A kötet egyébként egy sorozat első része, és úgy olvastam, mint egy fuldokló, aki úgy olvas, mint aki a levegőért kapkod. Pillanatok alatt elolvastam, pedig elég vaskos a könyv. 443 oldalas, de nem tudtam eleget olvasni belőle. Főleg, hogy még nem jelent meg a következő rész, de én már alig várom…


A szerző nagyon szereti az angyalokat, s ez látszik is az írásán, hiszen a könyv is nagyrészt angyalokról szól.

A főhős Sophiel, egy gyönyörű szép, jólelkű, kedves angyallány, aki leszállt a földre, „eldobta szárnyait”, hogy az emberek között élhessen, és nekik segíthessen, illetve a Térítőknek.

Megtanul emberként létezni, és számtalan emberi érzést ismer meg a történet során.

Nagyon tetszett az a szeretet, amivel az írónő körülvette a hőseit. :-) Rengetegen írtak egyébként a könyvről, talán jobb is, hogy nem azonnal írtam róla, ahogy elolvastam. :-)

Biztos túlságosan romantika meg "szép-párti" vagyok, de engem ez a nagy szeretet, kedvesség abszolút nem zavart, és Sophiel naívsága, ártatlansága sem. Üdítő volt számomra egy ilyen történetet olvasni.

A könyv másik főhőse természetesen férfi, méghozzá a Sötét Angyalok vezére, akihez Sophiel mágnesesen vonzódik, és fogalma sincs, mi ez az érzés, ami fellobbant a szívében.

A Sötét Angyalok egyébként a Térítők nagy ellenségei. A Térítők hisznek az emberek jóságában, a Sötétek pedig abszolút nem, és mindent megtesznek azért, hogy átvegyék az uralmat az emberek felett.

Ahogy meglátta egymást Sophiel és Elijah, már minden elrendeltetett, persze ahogy a lány nem értette az érzéseit, úgy a férfi sem, hiszen ő nem más, mint Sötét Angyal, aki pusztít, aki "igazságot oszt", s kifejezetten a földre szállt angyalok pusztítása is a tevékenységi körébe tartozik. Mégis úgy érzi, hogy ez a törékeny angyallány könyörületet érdemel. Megsebzi őt az összecsapáskor, de titokban mégis megmenti az életét, és továbbra is segíteni akar főhősünkön, azonban a lányt a pici, a fák lombkorona szintjén élő manók "megmentik", magukhoz viszik csodabirodalmukba. Juj, nekem ez a manó és tündérbirodalom nagyon tetszett, és bár én is ott lehettem volna Sophiellel együtt, vagy esetleg Sophiel bőrében. Úgy, de úgy sajnáltam, ahogy el kellett hagynunk ezt a helyszínt, mert a dolgok beindultak a sztoriban. :-)) Mesélhetnék még a történetről, de nem szeretnék. Félek, túlságosan is sokat árulnék el a kalandokból, amit pedig nem akarok.

Mindenesetre végigolvasni is gyönyörűség volt nekem ezt a kötetet, és ami még fontos, az az, hogy a könyv nagyon szép kiadvány. Csillagos, keménytáblás, védőborítós, saját könyvjelzős és a 441. oldal különösen tetszik. :-)

Szeretettel ajánlom, hogy olvassátok el a könyvet, és őszintén remélem, hogy Nektek is annyira fog tetszeni, mint nekem. :-)

A következő kötet megjelenésére már nem kell sokat várnunk, hamarosan kézbe vehetjük a Hívogat a fény c. második részt.

A kötet adatai:

Kiadó: Decens Magazin Média Kft.

Kiadás helye: Biatorbágy

Kiadás ideje: 2012

ISBN: 978 963 08 4744 5

Borító: keménytáblás, védőborítóval

Ár: 3990 ft

Oldalszám: 443 p

Forrás: szerzőtől

 

 Vujity Tvrtko - Fertő

Hoztam Nektek egy újabb bejegyzést is mára, ezt is Raritas gépelte, és ez is egy régebbi írásom...annyira azért nem régi, de egy fél éves már biztos van. :-)

Vannak időszakok, amikor valahogy véletlenül hasonló témájú kötetek kerülnek a kezembe. Nemrég olvastam, és írtam is a Csak ha te is akarod c. könyvről, amelyben egy 7 éves kislány és egy 51 éves férfi 15 évig tartó viszonyáról olvashattam, és bár a könyv tetszett, a téma undorított.

Erre a kezembe keveredett Vujity Tvrtko könyve, a Fertő, melynek címlapján az olvasható "szülőknek kötelező".

Szülő vagyok, tehát hallgattam a felszólításra, és kötelező módon elolvastam. Nagyon szeretem Tvrtko könyveit, ebben is volt valami….Azon kívül, hogy sajnos elég aktuális témákat dolgozott fel. Igazából bármiről is ír a szerző, az mindig érdekfeszítő.

Ebben a könyvben nem volt szó megható dolgokról, sem pedig könnyes végkifejletről.

Sőt...

Részletesen elmeséli nekünk, mi mindenre kell vigyáznunk, hogy gyermekünk testi és lelki jólétét megőrizzük. Borzasztó, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, és itt nem csak a pedofíliáról, vagy a szexuális kizsákmányolásról van szól, hanem az internet veszélyeiről is.

A szerző most is, mint ahogy mindig, alaposan körbejárta a témát, beszélt egy pedofillal, pornó producerekkel, erőszak-szex színésznővel, akik mind megdöbbentő őszinteséggel válaszolták meg a riporter kérdéseit.

Érdekes könyv, néhol gyomorforgató, de mindenképpen érdemes elolvasni, hiszen sokat tanulhatunk belőle, bár, egy egészséges lelkületű és gyermekét szerető szülőnek a könyv nélkül is eszébe jutnak a Tvrtko által felvázolt veszélyek.


A kötet adatai:

Kiadó: Cantart kiadó

Kiadás éve: 2008

Borító: keménytáblás

ISBN: 9789639503366

Ár: 1999 ft

Forrás: könyvtár

 


Meg Cabot - Mia karácsonya

Ma érkeztem haza az államvizsgám helyszínéről Budapestről. Reggel négykor keltem, úgyhogy eléggé ki vagyok készülve...Majd mesélek, hogy mi volt, már ha érdekel valakit, de most, hogy mindenképp kapjatok valami kis olvasnivalót, drága barátnőm, Raritas gépelte anyagot kaptok. Örök hála neki, hogy ingyen és bérmentve játsza a titkárnőmet, és megkímél a fáradt napokon a gépeléstől. Neked üzenem Ritus, hogy nagyon szeretlek! :-)

Szóval Mia karácsonyáról írottak néhány hónapja születtek...

Pakolásztam a könyvespolcomon. Kénytelen voltam, mert olyan zsúfoltság van, hogy semmit nem találok meg. Hiszem, hogy aki ránéz a könyvespolcomra, az leolvassa róla, hogy az életem milyen. (Az is zsúfolt az állandó teendőktől.)

Szóval a nagy pakolás közben rájöttem, hogy vissza kellene vinnem a könyvtárba pár kiadványt, mert már 1000éve nálam van, már kiolvastam, és semmi sem indokolja, hogy tovább foglalja a helyet nálam.


Így bukkantam rá Meg Cabot könyvére, a Mia karácsonyára is. Rájöttem, hogy el sem olvastam, csak egy „ifjúsági” pillanatomban kikölcsönöztem. Mivel az egész könyv kemény 88 oldal, így gyorsan nekiláttam és persze pillanatok alatt kivégeztem, míg a TV-ben a felvett műsorok közül a XXVIII. Wrestlemania-t néztük az urammal.

Hol "XXX The Game" összeakaszkodását figyeltem "The Undertaker"-rel, hol pedig Mia locsogását az eljövendő karácsonyról. Azért szerettem volna elolvasni ezt a sorozatot, mert a hollywood-i produkciót imádom, vagy ezerszer láttam, a könyvekből viszont csak 1-2-vel találkoztam. Érdekes, hogy még a nevek is másként hangzanak a filmben, mint a könyvben, a filmben meghalt Mia édesapja, a könyvben pedig javában csajozik. Ki érti ezt? :-)

Mindenesetre, mivel ez nem egy összehasonlító elemzés, úgy a könyvre és az olvasottakra hagyatkozom.

A könyv valóban napló, Mia naplója, az egész úgy van megírva, ahogy azt egy tizenéves lény megírta „volna”. Szóval, elég „tini stílusú”. De azt a feladatot betölti amit kell. Miával együtt várjuk a karácsonyt, s az ünneppel együtt érkezik meg Lilly és Michael, a barátnő és a PASI csupa nagy betűvel. Persze egy hercegnőnek nagyon sok dolga van a palota körül, így a barátaira kevés ideje marad. Legnagyobb gondja pedig az, hogy mit adjon Michaelnek karácsonyra…

A történet maga aranyos, olyan semmi különös módon, ám Neveletlen hercegnő rajongóknak kifejezetten ajánlott. Ritkán érzem azt, hogy kinőttem a témából, de most bizony ősöregnek éreztem magam az olvasás közben.

A könyvet is, a többi Meg Cabot kiadványt keressétek a Cicero Kiadóstúdiónál. Ez a példány 2004-ben jelent meg.

Államvizsga abszolválva!

Drága Mindenki!

Nagy örömmel tudatom Veletek, hogy megvan az államvizsgám szép eredménnyel!

Köszönöm a drukkokat és mindent.

Holnap érek haza, és jövök a százbillió elmaradt bejegyzésemmel. Csak győzzetek olvasni! :-)))

Szép estét mindenkinek!

Simon László - Álmok völgye - Kilátás hegyről

Úgy tűnik végre, hogy neki kezdhetek a blogolásnak, a férjuram végre megreparálta a laptopomat, bár nem tartós egyelőre a javulás. Remélem azért kitart egy darabig, mert ha eddig azt mondtam, hogy nagy elmaradásaim vannak, akkor most azt mondhatom, hogy kb. 10X annyi van...Sajnálom, hogy ilyen sokáig elmaradtam, de esélyem sem volt írni. Na de majd most.

Pár héttel ezelőtt, egy szép napon telefont kaptam. Mármint hívásom jött. :-) Egy régi kedves ismerősöm, Brigi telefonált, és beszélgettünk mindenféléről. Életről, családról, munkáról, hobbiról. Konkrétan a blogom miatt hívott fel, mert szeretett volna ajánlani nekem egy kötetet, amiről írhatnék.

Hamarosan a beszélgetésünk után csengetett a postás, és hozta a csomagot, benne azzal a bizonyos könyvvel, ami csak rám várt. :-)


Első blikkre azt gondoltam, hogy nagyon hamar, kb. fél nap alatt kivégzem majd...

Hát nem így történt.

Majdnem egy hétig olvasgattam a kiadványt, és azt kívántam, hogy ez az egy hét bár örökké tartana. Ugyanis imádtam minden sorát, csak hát egy 194 oldalas könyvet ugyebár nem lehet a végtelenségig olvasni. :-)

Vannak olyan emberkék, akik nem szeretnek magánkiadású könyveket olvasni, illetve fenntartásokkal fogadják az elsőkönyves, vagy kevésbé ismert írókat. Nekem nincsenek ilyen aggályaim, főleg, hogy kincsekre lehet bukkanni ezek között a kötetek között is.

Ez a könyv is ilyen kincs számomra. :-)

Novellás kötet, és én nem igazán szoktam novellákat olvasni. De most mégis, és olyan jó volt. Tudom, ömlengek, de tényleg nagyon tetszett. A stílus, a humor, maguk a történetek.

A szerző egy bejcgyertyánosi úriember, aki jelenleg a Balaton-felvidéken éli mindennapjait a Csobánc-hegyen, annak "önkéntes hegypásztora". Termékeny, kalandokkal teli élete van/volt, s megélt élményein alapulnak novellái is.

Gyerekkorától kezdve vele izgulhatunk, kacaghatunk. Részt vehetünk mindennapi életében, sok mindent megtanulhatunk a parasztgyermeki lét olyan gyötrelmeiről, mint például milyen érzés olyan tehénre vigyázni, aki nem azt csinálja, amit mi szeretnénk, vagy milyen érzés, mikor a tanító is ver, a csősz is ver, az apa is ver, és talán még Isten is. .

Szerzőnk egyébként nagyon jó sportoló volt, és azt a korszakát is megismerhetjük a novelláiból, mikor ösztöndíjat kapott, s "lakást", még munkája is volt cserébe a teljesítményért. Sajnos ez az időszak nem tartott neki örökké, és nagy bánatára az is kiderült, hogy hiába minden vágya, hogy pilóta lehessen valószínűleg nem fog teljesülni az álma.

Tetszettek azok a részek is a novellás kötetetben, ahol Simon László a munka világáról ír. Remek sztorik, és olvasva őket olyan érzése van az embernek, mintha maga is átélte volna a történéseket.

Legkedvesebb részeim azok voltak a kötetben, mikor a szerző a templomban szerezett tapasztalatait osztja meg a nagyérdeművel. Többször is elolvastam a minisztálásának "dicső" történetét, ahogy a bérmálási sztorit is.

Egyébként a kötet egy -eddig- "minisorozat" részeként jelent meg, ugyanis Simon László testvére, Simon József tollából is megjelent kötet.

Összességében tehát elmondhatom, hogy egy nagyon klassz, szórakoztató könyv került a birtokomba, s beállt a kedvenc könyveim sorába. Érdemes lenne mindenkinek elolvasni.

A kötet adatai:

Kiadás: Magánkiadás

Kiadás éve: 2006

ISBN: 963-229-848-9

Ár: nincs megadva

Oldalszám: 194 p

Borító: puhatáblás, ragasztott

Forrás: szerzőtől

Allison Pearson - Csak tudnám, hogy csinálja

Sarah Jessica Parker főszereplésével láttam egy filmbemutatót, illetve filmplakátot. Nagyon szerettem volna megnézni a moziban, de aztán valahogy nem került rá sor. Aztán el is feledkeztem az egészről. Majd valahogy- már nem emlékszem arra, hogy mi módon- a szemem elé került a film könyvváltozata a filmes borítóval. Nézegettem, gondolkodtam a megvásárlásán, de valahogy az is elmaradt.


Nem olyan régen eszembe jutott, hogy listákat adtam az egyik könyvtáros kezébe, hogy milyen könyveket szerezzen be. Hát mondanom sem kell, hogy írtam egy újabb listát, és Allison Pearson könyve volt az első a sorban. (Megjegyzem, hogy ez már sok sok hónappal ezelőtt történt...)

Hamarosan a kezembe is kaptam a kötetet, melyet kb. 1 nap alatt el is olvastam, és nagyon jót szórakoztam rajta. Azt még nem említette, hogy a kötet, ami nálam volt, nem a filmes borítójú példány, hanem egy azt megelőző kiadvány. A Gabó Kiadó gondozásában jelent meg 2003-ban 402 oldalon. Nagyon vastagnak tűnt, de mégis gyorsan haladtam vele. Néha nevettem, néha szinte sírnom kellett, néha azon döbbentem meg, hogy a főszereplő, Kate Reddy annak ellenére, hogy befektetési alapvezető, milyen marhaságokat tud csinálni. Például ennyi erővel, amivel hajnalok hajnalán sütit „hamisít”, akár süthetett is volna...

Néh"aha" élményem volt, úgy éreztem, hogy rólam szól a könyv, már ami az állandó pörgést illeti. Azzal a különbséggel, hogy én nem fogadtam dadát a babám mellé, ehelyett azonban suliba járok és dolgozom is már. Mindenesetre lavírozok a feladatok között rendesen, de próbálok a felszínen maradni és számomra mindennél fontosabb a kislányom, míg Katenél sokszor úgy láttam, hogy neki a legfontosabb a munkája.

Mert ugye arról van szó, hogy Kate teljes állásban dolgozik, két kisgyereke van, mindig úgy érzi, hogy nem elég jó anya, de mégsem tesz az ügyért eleget a könyv végéig. Szerencsére ha lassan is, de rájön a helyes megoldásra, mellyel legyőzi a krónikus időhiányt. A kötetet olvasva egyébként hamar rájövünk, mi az a lehetőség, amivel rendbe hozhatja az életét, neki tovább tart, de végülis megoldódnak a dolgok. Érdemes elolvasni, mert remek kikapcsolódást nyújt, én  filmet is szeretném végre megnézni.

A kötet adatai:

Kiadó: Gabo Kiadó

Kiadás éve: 2003

Kiadás helye: Budapest

Oldalszám: 402 p

ISBN: 9789636895013

Forrás: könyvtár

Borító: puhatáblás

A bejegyzést gépelte: Raritas :-)

Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás