Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

P.C. Cast - Kristin Cast - Megperzselve

Ahogy már az imént ígértem (annak, aki olvasta az előző bejegyzésemet is. :-)), a mai napra még hátra van minimum egy blogbejegyzés írása, a sürgető könyvtárba menetel miatt, ami lassan, úgy egy óra múlva aktuális lesz.

Így gyorsan bele is fogok, hátha képes leszek még írni egy-két könyvről, amit már régen halogatok.

Szóval a most következő könyv, amiről mesélek Nektek, Az éjszaka háza sorozat hetedik kötete, a Megperzselve, ami az egyik kedvencem volt a sorozatból.


A könyv azzal kezdődik, hogy rájövünk, Heath végérvényesen meghalt, nincs menekvés a számára, s úgy tűnik, hogy Zoey sem tud visszatérni a túlvilágból, hiszen, mikor Kalona megölte Heath-t, a lány lelke darabokra szakadt. Így teste csak egy üres porhüvely, társainak viszont mint kiderül, 7 napja van arra, hogy csináljanak valamit, ha vissza akarják kapni főpapnőjüket. Mivel Heath meghalt, Eric-kel pedig Zoey szakított az előző részben féltékenysége és birtoklási mániája miatt, igazából csak Stark maradt a pasihegyekből, aki megmentheti a lányt.

Stark pedig Zoey harcosává vált, így nagy szerepet kap a lány "életre keltésében".

A banda - most élén Stevie Rae-vel - mindenféle legendákat keres, olvas, kutat, hogy mit lehetne tenni, s kiderül, hogy Stark - a származása révén - beléphet a túlvilágra, hogy segítsen Zoey-nak összeszedni lelke darabjait, s így visszahozni őt az életbe a barátai közé. Ám semmi nem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik, Starknak meg kell küzdenie azért, hogy elérje célját, és egyáltalán beléphessen a Túlvilágra, de mikor már ott van, Zoey-val is meggyűlik a baja, hiszen a lánynak esze ágában sincs visszatérni, hiszen tudja, hogy akkor örökre és végérvényesen elveszíti Heath-t az emberpasiját.

Eközben persze Stevie Rae élete is bonyolódik, néhány dolgot bevall barátainak a titkai közül, ám a legfontosabb még mindig rejtve marad. Ez a titok pedig Rephraim, akivel egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Bár Stevie Rae-nek van barátja, a bizonyos Dallas személyében, mégis ellentmondásos érzelmei vannak Kalona fiával kapcsolatban.

Neferete mindent megtesz, hogy a dolgokat továbbra is lehetetlen legyen megoldani, de a kötet végére mindenre fény derül. Vajon Zoey túléli a túrát a Túlvilágon? És mi lesz Stevie Rae és Repharaim sorsa? Ezekre és még egy csomó kérdésre választ kaptok, ha elolvassátok ezt a kötetet. Érdemes. Szerintem. :-)

A kötet adatai:

Eredeti cím: Burned

Fordította: Illés Róbert

Kiadó: Kelly Kiadó

Kiadás éve: 2010

ISBN: 978-963-9943-95-7

Oldalszám: 336 p

Borító: puha, ragasztott

Ár: 2980 ft

Forrás: könyvtár

P.C. Cast - Kristin Cast - Megkísértve

Most úgy érzem, hogy végérvényesen beköszöntött az ősz...Nagyon hideg van, legalábbis nálunk, garbóban ücsörgök a szobában, holott néhány nappal ezelőtt még a rövidgatya is meleg volt. Kicsi leánykám a hideg első napján elkapott valami jó kis náthát, úgyhogy ezzel küzdünk, meg még egy csomó mással is, ugyanis ahogy már sokszor említettem, rengeteg mindennel el vagyok maradva. Mindig. És már megint...Nem sorolnám, de hamarosan megyek a városba, s így meg kell írnom Nektek két blogbejegyzést...Igyekeznem kell, mert vár a könyvtár, amit nem halaszthatok a jövő hétre, mivel akkor meg a suli vár...Hú...össze kell kapnom magamam.

A múltkori könyvtárlátogatásom után elégedetten konstatáltam, hogy megszereztem Az éjszaka háza sorozat minden kötetét. Már csak el kellett olvasnom, ami nem váratott sokáig magára, főleg, mert mostanában az éjszakáimat megint csak olvasással töltöttem, és egy vagon könyv mondanivalóját magamévá tettem...

A kötet, amiről most szólnék, Az éjszaka háza hatodik része, a Megkísértve. Az első köteteket már régen olvastam, így rájuk nem annyira emlékszem, csak a frissen olvasott 4-5-6-7-re.


Ez a hatos kötet valahogy nehezen ment. Nehezen olvastam, sokszor félretettem, hogy mást bújjak inkább. Valahogy nem tudtam vele mit kezdeni. Most sem értem, mi történhetett, mert szeretem a Cast-ék munkásságát.

Az az egy biztosan tetszett nekem, hogy végre most az egyik kedvenc szereplőm, Stevie Rae nagyobb szerepet kapott, mint eddig. Bár eddig is mindig volt szó róla, történtek vele is izgalmas dolgok, meg hát ugye meghalt, vörös vámpírjelölt és vámpír lett belőle, de valahogy mégis a háttérbe szorult, pedig ő a vörösök főpapnője. Most viszont érdekes dologba bonyolódik.

Zoey Redbird, a híres neves vámpírjelölt megszabadította a világot Neferettől a gonosz vámpír főpapnőtől, és Kalonától, aki számára Zoey az A-ya volt. Azt hitte, hogy minden rendben lesz, ám mégsem így történt. Neferet vissza kíván vágni, s mindezt azzal tenné, hogy a nagy tanács, Nüx tanácsa elé áll, és maga mellé állítja a bölcs vámpírokat. Persze ezt Zoey-éknak meg kell akadályozniuk, hiszen ők tudják, hogy Neferet nem igazán azt szeretné, sőt akarja, amit a Tanács előtt előad majd.

Nem tudom, hogy tudjátok-e, de Kalonának vannak fiai. Csúnya, hatalmas, fekete madárszerű lények, akik tevőlegesen is részt vállalnak a két "világ" harcában. Mikor Kalona és a srácok elűzetnek (vagy meghalnak), egy fiú Tulsában marad. Rephraim. Ő nagyon súlyosan megsérült, és várja, hogy végre valaki bevégezze a sorsát. Ez a valaki lenne Stevie Rae...ám a lány másként dönt...titkai Rephraimmal együtt növekszenek, és sokat gondol arra, hogy végre már meg kellene osztani Zoey-val a dolgokat, hiszen a legjobb barátnők...De valahogy sosem tudja megoldani, nem viszi rá a lélek, hogy beszéljen. Persze Repharimot ápolja, gondoskodik róla, ki tudja miért...Mármint én sejtettem, gondolom Ti is, de a két egyén, SR és R nem is gondol arra, ami e cselekedet következménye lesz...

Zoeynak ebben a részben is persze több pasija van, úgy tűnik, ezt nem nagyon növi ki...minduntalan felbukkan Heath is, az emberpasija, ott van Stark a "nyílvesszős srác", és akkor még Ericről nem is beszéltünk, aki a legdögösebb friss vámpír közel s távol...

A könyv nagy meglepetéseket is tartogatott, méghozzá döbbenetes meglepiket, melyekről az utolsó oldalakon szerezhetünk tudomást, szóval azért volt értelme végig olvasni a kötetet, és mikor végeztem, alig vártam, hogy a következőt, a hetediket is kézbe vehessem.

Számomra ez volt a leggyengébb rész, de mindenképpen szükséges ahhoz ezt is elolvasni, hogy egészben lássátok a képet, úgyhogy olvasásra fel!

A könyv adatai:

Eredeti cím: Tempted

Fordította: Illés Róbert

Kiadó: Kelly kiadó

Kiadás éve: 2010

Oldalszám: 348 p

ISBN: 978-963-9943-12-4

Borító: puha, ragasztott (ami a rengeteg olvasó miatt kissé már szét volt esve)

Ára: 2980 ft

Forrás: könyvtárból

P.C. Cast + Kristin Cast - A Préda

Olyan régen olvastam már Az éjszaka háza sorozat első néhány kötetét, hogy már alig emlékeztem arra, mennyire nagyon tetszettek a kötetek, tetszett az alapkoncepció, és soha nem untam a történetet.

Így persze, amikor a könyvtárban ki kellett kölcsönöznöm néhány szakdolihoz valót, és megláttam Az éjszaka házát, akkor gyors számvetést csináltam magamban, hogy hol is tartottam a sorozatban. Úgy döntöttem, hogy a 4. kötettől kölcsönzöm ki, amit csak találok, azonban olvasás közben rájöttem, hogy a 4-hez már volt szerencsém, úgyhogy azt gyorsan félretettem, hogy jöjjön az ötös számú kiadvány, A Préda című.

Sok negatív kritikát olvastam róla, hogy nem volt olyan jó, mint a többi, meg ilyesmi, de őszintén szólva én ezzel nem foglalkoztam, hiszen a többit már régen olvastam, meg szükségem volt egy kis szakdoli közti kikapcsolódásra, így semmivel sem törődtem, csak olvastam és faltam a betűket. Olvasás közben egyszer el is veszítettem a kötetet, akkor fél napom rá is ment, hogy megtaláljam. Kerestem a stratégiai helyeken, ahol könyvet szoktam elhelyezni, és végülis a vasaló mellett meg is lett, mert rájöttem, hogy legutóbb vasalás közben olvastam. :-)


Szóval örültem, hogy megint találkozhattam a Nüx Istennőt imádó vámpírjelöltekkel, s a vörös vámpírjelöltekkel is. Kedvenc szereplőm egyébként a vörösek közül való (már), Stevie Rae. :-)

Ebben a kötetben ismét félelmetes kalandokba kerülnek Zoey-ék, és persze a lánynak, aki meg tudja idézni az öt elemet, ismét gondjai lesznek a srácokkal. Mert ugye Zoey-ank volt az ember pasija Heath, aztán összejött a suliban Eric-kel, majd egy szemét húzás miatt beleesett az ex-koszorúsköltő hálójába, s vele volt, így Eric-kel szakítottak. Majd megismerte Starkot, akivel a kapcsolat még csak ki sem alakulhatott, mert a fiú viszonylag hamar, a suliba érkezte után átváltozott, és nem éppen a legjobb utat választotta. Na ezek után jött Eric megint, és ebben a részben Heath is újra felbukkanik, nem kis szerephez jutva. Ráadásul ismét felbukkan valaki, aki talán több lehet Zoey életében, mint a jelenlegi sráca. Szóval bonyolult a helyzet, de azt hiszem, hogy a lány azért majd úrrá lesz a dolgokon.

Viszont nem csak magánéletileg van zavar Z. életében, hanem ennél sokkal nagyobb bajokat okoz az ex-főpapnő Neferet, és Kalona, az a bizonyos bukott angyal, aki iszonyú jó pasi, felborítja a világ rendjét, ráadásul Z-t akarja...

Olyan jó, hogy végre jobban megismerhetjük a vörös vámpírjelölteket, akiknek Stevie Rae a vezetőjük, és Aphrodite sem marad ki a sztoriból.

Nekem tetszett a könyv, és remélem Nektek is fog, ha elolvassátok! :-)

A könyv adatai:

Eredeti cím: Hunted

Fordította: Illés Róbert

Kiadó: Kelly Kiadó

Kiadás helye: Budapest

Borító: puhatáblás ragasztott

ISBN: 978-963-9943-11-7

Oldalszám: 331 p

Ár: 2980 ft, de a Kelly Kiadónál sokszor nagyon jó akciók vannak, úgyhogy esetleges vásárlás előtt érdemes körülnézni náluk ilyen ügyben is.

Forrás: könyvtár

A kiválasztott

(2010-02-15 21:03:07)

A Kelly Kiadó gondozásában végre megjelent Az éjszaka háza sorozat harmadik kötete, melyet a rajongók már nagyon vártak, ahogy én is. :-)

Bár nem a legkedvesebb sorozatom, mert Kertész Erzsébet regényeivel nem ér fel, mégis nagyon tetszett az első kötettől kezdődően.

Ez is izgalmas, pörgős volt, alig várom a következő részt...

(Ha majd olvassátok, kíváncsi vagyok, mit gondoltok Zoey és Loren kapcsolatáról. :-)) Természetesen nem árulom el miről van szó, de már az olvasáskor rájöttem, hogy az írópáros mit akar kihozni a sztoriból. Ez nem nagyon tetszett. Nem szeretem a könyv közepén kitalálni, mi fog történni a végén...)

"Zoey élete minden szempontból egyre bonyolultabbá válik. Más örülne, ha egyszerre három pasi üldözné a szerelmével, ő azonban szép lassan kezd beleőrülni, hogy képtelen választani Heath, Erik és Loren közül. De azzal ő is tisztában van, hogy ezt a hármas játékot nem sokáig űzheti...
Az is komoly problémát okoz neki, hogy barátaival nem oszthatja meg a gondjait, mert fél, hogy akaratlanul is elárulnák legnagyobb ellenségének. Retteg Neferet visszatérésétől az Éjszaka Házába, mert tudja, hogy a Főpapnő nem tűri, ha szembeszegülnek vele. Márpedig Zoey-nak pontosan ez a terve. Vissza akarja változtatni Stevie Rae-t, és ezért bármire hajlandó. Még arra is, hogy fegyverszünetet kössön Aphroditével...
És amikor azt hiszi, ennél rosszabb már nem lehet a helyzet, hirtelen történik valami, ami nem csak Zoey életét, de az Éjszaka Házát és az egész vámpírtársadalmat veszélybe sodorja...

„Mielőtt végiggondolhattam volna, hogy mit csinálok, már kint voltam a kocsiból, és tiszta erőből rohantam Aphrodité felé. Amikor odaértem hozzá, két dolog tudatosult bennem egyszerre. Az egyik, hogy valami csodálatos, halványan ismerős illatot érzek. Akármi is volt az, ízletes ködként borult rám, ás automatikusan nagyot lélegeztem belőle. A másik Aphrodité volt, aki összegörnyedve hányt és zokogott egyszerre, amit sem nézni, sem csinálni nem túl kellemes dolog. Túlságosan lekötött az, hogy segítsek neki, a csodás illat pedig elterelte a figyelmemet, ezért nem vettem észre azonnal.
– Zoey! – zokogta Aphrodité még mindig öklendezve. – Hívj valakit! Gyorsan!
– Mi az? Látomásod van? Mi a baj? – Megragadtam a vállát, és próbáltam felállítani, miközben ő tovább hányt.
– Nem! Mögöttem! A falon… – Újra öklendezni kezdett, de nem volt már semmi, amit kiadhatott volna magából. – Rettenetes!
Önkéntelenül is felkaptam a fejem, és az iskola árnyékos falára néztem.
Soha életemben nem láttam még ennél szörnyűbb látványt. Először fel sem fogtam, mi van a szemem előtt. Utólag visszagondolva valószínűleg az agyam védekező mechanizmusa lépett működésbe. Sajnos nem tartott sokáig. Hunyorogva, pislogva bámultam a sötét falra. Valami nedves, ragacsos...
Hirtelen rájöttem, mi az az édes, csábító illat. Nem sokon múlt, hogy térdre ne rogyjak Aphrodité mellé, és el ne kezdjek én is hányni. Vérszagot éreztem. De ez nem emberi vér volt, amit már ismertem. Ez egy felnőtt vámpír vérének illata volt. Egy halott vámpíré.
A holttestet egy durva fakeresztre szögezték, amely neki volt támasztva a falnak. De nem csak a két csuklója és a bokája volt szöggel átütve. A szívébe egy vastag karót szúrtak. A karóra egy darab papír volt tűzve, láttam, hogy írtak rá valamit, de képtelen voltam fókuszálni a szememmel.”

A Kiválasztott az Éjszaka Háza sorozat eddigi legizgalmasabb kötete! Véres, hátborzongató és nagyon szexi!"

Elárulva

(2009-10-15 08:25:53)

Az éjszaka háza sorozat második kötete, melynek megjelenését már nagyon vártam. Elő volt rendelve, biztos ami biztos...:-)

Bizony nem bántam meg, és nem is értem, hogy fogom kibírni addig, amíg megjelenik a következő kötet.

Mit is mondhatnék???

Borzalmasan tetszett. A Twilight után nem gondoltam volna, hogy találok még egy olyan hasonló témában íródott könyvet, ami ennyire tetszett volna. De mégis találtam...ezt.

Tényleg akit csak érdekel a téma, és legjobb tudomásom szerint sokan vagyunk ilyenek, az olvassa el! Érdemes. P.C. Cast és lánya Kristin megint nagyot alakítottak. Remélem, hogy a többi kötet is legalább ilyen szintű lesz, és ilyen izgalmakat tartogat! :-)

„ – Várj! – szóltam rá, mielőtt megnyomta volna a playt. Le volt véve a hang, de megláttam Chera Kimikót a Fox News 23-on. Komor, szomorú arccal beszélt a kamerába. A képernyő alján a következő felirat jelent meg: megtalálták az eltűnt fiú holttestét.– Hangosítsd fel! – "Zoey Redbird egyre jobban megszokja a vámpírjelöltek nem éppen hétköznapi életét, és úgy érzi, végre sikerült beilleszkednie, barátokra lelnie. Megválasztják a Sötétség Lányainak vezetőjévé, ráadásul a szerelmi élete is egyenesbe kerül, hiszen az iskola leghelyesebb pasijával, Erikkel jár. Az Éjszaka Háza felett azonban sötét viharfellegek gyülekeznek, és egyszer csak bekövetkezik az, amitől mindenki rettegett: holtan találnak egy fiút a városban, és minden jel arra mutat, hogy egy vámpír végzett vele. Rendőrök bukkannak fel az Éjszaka Házában, és Zoey hamarosan a gyanúsítottak között találja magát. Vajon ki akarja rá terelni a gyanút?Segítségre van szüksége, ám akkor történik valami, ami alapjaiban rengeti meg a világba vetett hitét, és már nem tudja, kiben bízhat meg és kiben nem, ki a barát és ki az ellenség...kiáltottam, Shaunee pedig engedelmeskedett.– A mai nap legfontosabb híre még egyszer: a Union hátvédjének, Chris Fordnak a holttestét két kajakozó találta meg a péntek délutáni órákban. A holttest az Arkansas folyó szikláin akadt fent, a Huszonharmadik utca körzetében létesített mesterséges gáton. Úgy értesültünk, hogy a fiú halálát a súlyos vérveszteség okozta. Testén számos harapásnyomot találtak, és azt valószínűsítik, hogy valamilyen nagytestű ragadozó marcangolta szét. Többet csak az orvos szakértői vizsgálat után tudunk majd mondani.De a rossz hírek ezzel még nem értek véget. Chera egyenesen a kamerába nézett gyönyörű szemével, és folytatta.– Nem sokkal a tragikus haláleset felfedezése után kaptuk a hírt, hogy a Union egy másik futballistája is eltűnt. – A képernyőn megjelent a fényképe egy másik jóképű srácnak, aki a Union hagyományos piros-fehér mezét viselte. – Brad Higeonst tegnap délután látták utoljára a Utica Square-i Starbucks közelében, ahol Chris fényképét ragasztgatta ki a hirdetőtáblákra. Brad nem csak a csapattársa volt Chrisnek, hanem az unokatestvére is.Kényszerítenem kellett magamat, hogy egyenletesen lélegezzek. Mi a fene ütött belém? Összeszorult a mellkasom, és úgy émelyegtem, hogy attól féltem, mindjárt elhányom magam. Kicsit enyhült a lüktetés a fülemben, de az idegesség úgy borult rám, mint egy halotti lepel. Minden porcikám azt üvöltötte, hogy Valami nem stimmel! Valami nagyon nem stimmel!”Az Elárulva méltó folytatása az Éjszaka Háza sorozat előző kötetének, a Megjelölve című hátborzongatóan izgalmas regénynek. Sötét és szexi, igazi csemege a vámpírkönyvek kedvelőinek!"

www.bookline

Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás