Kaptam egy kedves e-mailt. Ebben a Cicero és a Gabo kiadók bloggertalálkozóra invitálnak engem. (és persze mindenki más bloggert is) Nagyon jól esik az ilyesmi a lelkemnek, hiszen ebből is érzem, hogy a kiadó számára fontosak vagyunk. Fontosak az olvasók, hiszen nekik remek akciókkal és könyvekkel készülnek a Könyvhéten, és fontosak vagyunk mi bloggerek, hiszen nekünk is tartogatnak meglepetéseket.

A találkozó 2012. május 9-én lesz 19-22 óráig az Ünnepi Könyvhéten...

Némi részlet a levelemből:

"Látogassatok el a standjainkra a Könyvek éjszakáján, május 9-én szombaton este 7-10 óra között, és ismerkedjetek meg könyveink szerkesztőivel, gyertek el velünk beszélgetni a könyveinkről.

Meglepetés: Szeretnénk benneteket megajándékozni egy 40 %-os kedvezménykuponnal, mellyel a helyszínen, a Könyvek éjszakája keretében megvásárolhatjátok kiadóink könyveit a standjainkon.

Extra meglepetés: A Gabo standjánál megismerkedhettek Hidasi Judittal, az Április út című új sikerkönyvünk szerzőjével, egy közös pizzázással egybekötve. (Hogy miért pont pizza? Megtudhatjátok ezt is a helyszínen.)

Mi a teendőtök?

Regisztráljatok az eseményre úgy, hogy küldtök egy e-mailt a gabokonyvkiado@gmail.com e-mail címre. Az e-mailben küldjétek el neveteket, és a blogotok linkjét.

Jelentkezési határidő: 2012. június 5.

A helyszínen a Könyvek éjszakáján keressétek Till Zsuzsannát a Ciceró vagy a Gabo Kiadó standjánál, tőle tudjátok megkapni a 40% kedvezményt biztosító kupont!"

Szerintem nagyszerű esemény lesz ez, bár nem nekem, hiszen én nem tudok ott lenni ezen a napon, csak vasárnap lesz lehetőségem megjelenni a rendezvényen. Azért remélem, hogy Ti többiek nagy számban képviselni tudjátok majd a könyves blogger közösséget.