Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

Callanetics

(2010-05-07 20:02:00)

Ezt a kötetet egy kedves ismerősömtől kaptam kölcsön, miután kitárgyaltuk a fogyókúrák nehézségeit. Ő azt mondta, mikor ezeket a gyakorlatokat csinálta, hatékonyan formálódott a teste. Így kölcsönadta nekem is, mivel én is akarom formálni a testemet. Hát kipróbáltam, persze előtte a könyvet is alaposan áttanulmányoztam, a stratégiai oldalakat többször is átolvasva. :-)

Nagyon könnyűnek tűnik, és ennek ellenére borzasztó nehezek a gyakorlatok. Bár az is lehet, hogy én vagyok csak gyenge, és hamarosan belejövök. Mindenesetre rajta vagyok az ügyön.

Aki viszont gyorsan akar elérni eredményt, annak szeretettel ajánlom ezt a könyvet, de előre bocsátom...nem lesz könnyű. Gyors, de kemény. Callan Pinckney hatásos dolgot hozott létre.

Az utolsó titok

(2010-01-22 18:29:52)

Mint ahogy már említettem, életmódot váltottam január elsejétől. Azt is említettem, hogy Schobert Norbit "hívtam" segítségül a váltáshoz.

Rövid úton beszereztem minden könyvét, és el is olvastam őket. Így történt ezzel a kötettel is, ami nagyon tetszett, kendőzetlen őszinteséggel szól az olvasókhoz, ráadásul tartalmazza az új kódrendszert, az ultrát, az egyest, a kettest, a hármast és a négyest.

Nagyjából szétolvastam ilyen rövid idő alatt, és mindig nálam van. Jó ötlet volna egy újabb Update-zsebkönyvet kiadni...

"A könyv Norbi utolsó és legütősebb fogyókúrás könyve, amely erős szókimondással motivál a lelki tartás irányába. Sokat foglalkozik a gyerekkori elhízás elleni megoldásokkal és vadonatúj Update kódrendszert állít fel. Méltó befejezése egy fantasztikus sikersorozatnak."

www.bookline.hu

A megújulás titkai

(2010-01-09 13:01:01)

Erre a könyvre már régóta vágytam.

Mert nagyon vastag, 936 oldalas, és mert nagyon igényes kiadvány. Imádom a jó illatú, fényes papírokat. Mellesleg ugye életmódot váltok, és Bíró Ica egy komplex művet adott ehhez a kezembe. Az alcím: A test- és lélekszépítés bibliája.

Valóban olyan mint egy biblia. Három nagy részből áll. Az első rész a pozitív gondolkodásról szól, a második az egészséges táplálkozásról, a harmadik pedig a mozgásról. Van egy negyedik rész is, az egy kicsit kisebb rész, ez pedig a testápolásról szól.

A könyv tele van érdekesebbnél érdekesebb infókkal, receptekkel, tornagyakorlatokkal a jógától az ősi shaolin szerzetesek chi-kung gyakorlataikig. Thai-chi, nyújtás, hastánc, hasizom. Hogy csak néhányat soroljak...

Nagyon komplex mű, és ha sietsz, az Alexandra könyvesboltban megkapod 990 forintért...Ugye hihetetlen. Az érdeklődőknek borzasztóan megéri az árát...

"Bíró Ica új kézikönyvében - a test-lélek-szellem egységének szellemében - a megújulás, avagy a test- és a lélekszépítés titkait osztja meg olvasóival. S hogy lássuk, könyve mibe avat be bennünket, íme az ízelítő a négy nagy fejezetből: Pozitív gondolkodás - az aura, a csakrák és a meridiánok alapismeretei és a chi megújító hatása. Egészséges táplálkozás és biokémia - az évszakoknak megfelelő receptgyűjtemény és sok más táplálkozási tanács. Mozgás és energetizáló gyakorlatok, légzések. Test- és szépségápolás - frissítő, szépítő és egészségmegőrző masszázs és akupresszúrás technikák a narancsbőr és a ráncok ellen."

www.alexandrakonyveshaz.hu

A 2. titok

(2010-01-09 12:57:02)

A lúd legyen kövér...(pont ideillik)

Szóval hogy így belevágtam az életmódváltoztatásba, megvásároltam az Alexandra Könyvesboltban Norbi második kötetét. Szuper akciós volt, 990 forint. De többért is megvettem volna.

Továbbra is kitartok amellett, hogy követni fogom a javaslatait. :-) És örülök, hogy belevághatok a segítségével a dolgokba. Nagyon remélem, hogy menni fog. Bár én nagyon erősen hiszek benne! Azt gondolom, ez elég is lesz...

"Kedves Barátom, Sorstársam! Mennyi minden történt hat hónap, előző könyvem megjelenése óta! Újabb százezer család alakította át életét az Update szerint! Az országot járva átölelnek a lefogyott, boldog emberek! Jó érzés, ha az ember értelmét láthatja a munkájának. Ráadásul nemcsak idehaza, de külföldön is felfigyeltek a módszerre. Fogyni boldogan is lehet, megtartani pedig semmiség - ez a 2. titok! Családi receptjeinket is ebben a könyvben találod. Az ország szinte összes élelmiszer termékének kódját ugyancsak mellékelem! És persze újabb tanácsok, őszinte vallomások, hogy életed az önmegvalósításról és ne a kifogás kereséséről szóljon. Ölellek. Norbi"

Norbi titok

(2010-01-09 12:48:44)

Mivel minden erőmmel koncentrálok a fogyókúrámra és az életmód változásomra, így úgy éreztem, itt az ideje újra olvasnom Schobert Norbi Updattel kapcsolatos mondanivalóit.

Erika kolléganőm kölcsönadta a Norbi titok első részét, melyet már olvastam, de egy kis frissítés sosem árt.

Így is volt. Nagyon hasznosnak bizonyult, aztán azóta már a Lurdy-házban lévő Update-pékségben is jártam. :-) (Bocs a reklámért)

A könyv egyik fejezete különösen megdöbbentő volt...Norbi megosztotta velünk egy rendőrtiszti főiskolás korában történt eseményét, élményét. Egy nagydarab hölgy boncolásánál tapasztaltakat. Borzasztó. Viszont még több erőt adott, hogy még inkább odafigyeljek mindenre. És azt hiszem jól haladok.

"Kedves Barátom, Sorstársam! Minden tudásom a kezedben tartod. Nem írok most egy jó marketing szöveget, mert nem mindenáron eladni akarom Neked ezt a könyvet. Lapozz bele, s ha megtudod mit, mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé - akkor már segíthettem Neked is. Köszönöm figyelmed. Schobert Norbi Volt egyszer egy 104 kilós kiskamasz. Tele szorongással, kishitűséggel. Igazán csak akkor lelt örömöt az életben, ha édességet habzsolhatott. Szomorúan és magányosan élt, ahogy ő mondja a "zsírbörtönben". Aztán valaki egyszer hitt benne, s a csoda megtörtént. A hebegő-habogó-hadaró fiú szinte a saját hajánál fogva mentette meg magát, és ez nem a Münchausen-mese. Lett belőle valaki, aki már azt is tudja, hogy mit nem tud, s átlátja mekkora felelőség, ha ily sokan hisznek egy embernek. A Norbi történet, ezzel a könyvvel kezdődhet el igazán... Ómolnár Miklós"

Női betegségek

(2009-06-30 08:09:27)

Maria Treben művei alapműnek számítanak egy nő könyvespolcán, ahogy ez is. Aki szeretne a természet gyógymódjai közül válogatni, annak szeretettel ajánlom. Nekem megvan, és nem egyszer kerestem benne gyógymódot, és meg is találtam az általa leírt "receptek" alkalmazásával.

Maria Treben az „Isten patikáriusa” valóságos bőségszarut kinál a megelőzéshez, a kezeléshez és a gyógyításhoz, kezdve a serdülő lányok gondjaitól egészen a változás évéig.Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás