Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

Larissa Ione - Csábítás

Mint láthatjátok (főleg azokra értem ezt, akik folyamatosan olvasnak), nagyon szereteágazó témákban olvasok folyamatosan. Van olyan időszak az életemben, hogy inkább ifjúsági regényeket olvasok a múltból, van úgy, hogy történelmi életrajzokat. Sok olyan kiadó van, akiknek az újdonságait nem bírnám kihagyni, de ha mégis ezt teszem, akkor előbb vagy utóbb azért csak elolvasom a kiadványt...így történt ez most is, amikor végre hozzájutottam Larissa Ione Daemonica sorozatának első kötetéhez, amire már régóta nagyon vágytam. Valahogy szemeztem a könyvvel, és mindig vissza-visszatértem hozzá az Egmont kiadó honlapján, így nem is csoda, ha végül az áhított darab eljutott hozzám. :-)

Előljáróban csak annyit mondanék, hogy nagyon tetszett.


Folyamatosan olvasok az Egmont-tól ilyen vagy olyan forrásból, magánkönyvtárból, és már sok olyan könyvhöz volt szerencsém, ami nagyon tetszett, de ez a kötet, a Csábítás valamiért jobban megfogott. Nem tudom igazán megmagyarázni a miértjét és a mikéntjét, de egyszerűen csak tetszett, és remélem mielőbb el tudom olvasni a következő - már megjelent - részt is.

Sok szerelmes regényt olvastam, sok kifejezetten erotikus jellegű kötet is került mostanság a kezembe és igazából a misztikus és fantasy könyvek sem kerültek el. Ebben a történetben minden benne van az imént felsoroltakból, de meglátásom szerint olyan mennyiségben, amely csak jót tesz a történettel.

Igazából a szerző amolyan démoni kórház sorozatot akart írni...meg is tette. Én pedig imádom az ilyesmit. Grace klinika, Vészhelyzet, Emily doktornő és társaik nagy "barátaim". Így nem is meglepő talán, ha ennyire tetszett ez a Larissa Ione kötet.

A történet főhőse Tayla egy őrzőlány, aki a gyilkolászásból él New Yorkban. Persze nem lenne az igazi a sztori, ha nem lenne a könyvben egy pasi is, ez pedig nem más, mintt Eidolon a démondoki. Természetesen hőseink élete hamar összefonódik, amikor egy utcai harc során a lány megsérül, és egy számára ismeretlen helyre kerül. A démonkórházba, ahol Eidolon az egyik főnök, aki azon kívül, hogy démon, nagyon jóképű, okos és igazából minden elmondható róla, ami egy nő érdeklődését felkelti. Csak hát tudjátok...egy gond van vele, amit már sokszor említettem, hogy DÉMON! :-)

Mindenesetre Tayla-nak fura erotikus álmai vannak a dokival kapcsolatban, amelyek hamarosan nem csak álmok lesznek. Persze először mindketten berzenkednek eme furcsa kapcsolat ellen, ráadásul a démondoki környezete is inkább megölné, megenné és ilyesmi a lányt. Mondjuk a vadász környezete sem különb. Úgy hiszik, hogy végre találtak egy olyan embert, aki "besúgóként" tud tevékenykedni, leleplezi a démonokat, és persze meg is öli őket. Csak éppen egyik csapat sem számol azzal, hogy Tayla nem igazán az, akinek látszik, és azzal sem, hogy a két főhős érzelmi életében is változások mutatkoznak...

Összességében elég egyszerű a történet, és mégis van benne valami. :-) Lehet, hogy az, hogy az ilyen jellegű sztorikat eddig vámpírokról és vérfarkasokról olvastam? Lehet...mindenesetre számomra nagyon kikapcsoló volt az a rövid idő, amit a Csábítás és azon belül a legkülönfélébb lények társaságában tölthettem. :-)

A kötet adatai:

Eredeti cím: Pleasure Unbound

Fordította: Balogh Imre

Kiadó: Egmont Kiadó

Kiadás ideje: 2012

Kiadás helye: Budapest

Oldalszám: 440 p

ISBN: 978-963-343-206-8

Sorozat: Daemonica 1.

Ár: 3999 ft

Borító: puhatáblás, ragasztott

Forrás: kiadótól

Cat Adams - A vér dala

Annyira régen szerettem volna megosztani Veletek Cat Adams könyvéről a benyomásaimat, de sehogy sem tudtam összehozni. Kezdve az időhiányomtól addig, hogy "elhagytam" a kötetet, és néhány napja  kaptam vissza onnan, ahol felejtettem...De megvan, visszatért hozzám, úgyhogy most semmi nem akadályozhat meg abban, hogy írjak róla pár sort.

Amikor a könyvet olvastam, elmondhattam azt, hogy nem igazán foglalkoztam abban az időben természetfelettivel foglalkozó kötettel, ezért nagyon örültem neki, hogy ezt volt módom elolvasni. Hogy mennyire természetfeletti a téma, az leginkább a kötet legvégén derül ki...számomra nagy fordulat volt a kiderült végeredmény, és nagyon tetszett is...:-) Sajnos nem árulhatom el, hogy miről van szó, mert akkor esetleg nem olvasnátok el a kötetet. Mindenesetre nagy meglepetés éri az olvasót, és ezt köszönöm a szerző(k)-nek. Hogy miért szerzőket írtam? Nos, azért, mert a könyvet két ember írta, C.T. Adams és Cathy Clamp. Én személy szerint nem éreztem sehol sem a történet folyamán, hogy a két szerző "elment volna" egymás mellett...mindig teljes volt az összhang  a szövegben, mintha csak egy személy írta volna a sztorit.

A kötetről egyébként olvastam jót is, rosszat is, de nekem tetszett. (Még jó, hogy ennyi különböző féle ízlésű ember van a világon. :-)) Mivel sorozatról van szó, nagyon szívesen olvasnám a további részeket is, mert a befejezés nem csak hogy meglepőre sikeredett, de nyitva hagyta egy jó kis folytatás lehetőségét is.

A kötet főhőse Celia Graves, aki egy csinos, kemény csaj, testőrként dolgozik, és mindig sistereg körülötte a levegő, mindenki odáig van érte, legyen az nő, vagy férfi... Először nem értettem, mi ez a nagy rajongás, de ígérem, kiderül...már ha elolvassátok a kötetet. :-)

Szóval, mivel főhősünk, Celia testőr, ezért sok féle megbízatást teljesít, történetünk idején pl. egy herceg megbízására rendelik. De aznap valami történik, a támadás során Celia megsérül, és úgy ébred reggel, hogy félig vámpírrá alakult...Érdekes volt a vámpírok ilyen jellegű megközelítése, hiszen már az ember annyi féle vámpírról olvashatott. :-)))

Az egész könyvön keresztül figyelhetjük, hogy Celia és társai hogyan próbálják meg megkeresni a vámpírt, aki megharapta  a lányt, és hogyan próbálják meg elérni, hogy megérje a másnapokat és persze másokat ne egyen meg. Egyébként a történetben szerepelnek szellemek, vérfarkasok, vámpírok, szirének...stb. Szóval jó kis ütős csapat. Ahogy már említettem, várom a következő részt. :-)

A könyv adatai:

Eredeti cím: Blood song

Fordította: Barta Tamás

Kiadó: Egmont kiadó

Kiadás helye: Budapest

Kiadás ideje: 2012

Borító: puhatáblás, ragasztott

Oldalszám: 360 p

ISBN: 978-963-629-587-5

Ár: 3999 ft

Forrás: kiadótól

Aimee Agresti - Megbűvölve

Erről a könyvről viszonylag sokat olvastam. Őszintén szólva nem annyira jókat, és nem is én lennék, ha ezek után nem akarnám elolvasni csak azért is...:-)

Annyiféle könyv van a világon és annyi sok olvasó ember. Nem hiszem el, hogy egy-egy könyv mindenkinek tetszhet, vagy senkinek sem tetszik. Így hát minden áron hozzá akartam jutni, ami sikerült is.

Első blikkre nagyon szépnek találtam a borítót, pedig igazából nem vagyok egy nagy borítómániás. Nincsenek is borítós bejegyzéseim, mint sok kollégának. Épp azért nincsenek, mert nem foglalkozom ezzel annyira. Azt vallom, hogy a belbecs fontosabb a külcsínynél, persze a külcsíny segítségével többen kíváncsiak a belbecsre is. :-) Na szóval ez a könyv a borítójával megfogott, és azzal is, hogy olyan jó kis vastag. Pontosan 520 számozott oldalt tartalmaz, és én ezt imádom, mint tudjátok. :-)


Egyszóval úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy az előttem olvasók véleménye befolyásolja az enyémet (nem mintha hagyni szoktam volna...), és belevágok. Bíztam benne, hogy azért néhány napig kitart majd, főleg, hogy mostanában valahogy elszalad az idő, és semmit sem tudok elvégezni, így az olvasásra is kevesebb jut.

Hát tévedtem, ugyanis bár a molyon össze-vissza jelölgetek néha, egy nap alatt elolvastam, és nekem tetszett.

Jó volt a sztori, és már az elején annyira kíváncsi voltam, hogy mi lesz a vége. Főleg, mert az olvasás közben rengeteg kérdésem felmerült, és jó lett volna, ha Agresti itt ül mellettem, és megbeszélhetjük folyamatosan az olvasottakat, mint ahogy egy tanulópár együtt tanul. Mivel nem volt itt... - természetesen - "kénytelen" voltam a kérdéseimet nyitva hagyni, hátha válaszokat kapok rájuk, ahogy a történet egyre inkább kibontakozik. Hát nem mindegyikre kaptam választ, de ezt hagyjuk is.

A könyv főhőse egy nagyon okos és jótanuló 16 éves lány, Haven Terra. Ápolónő anyjával él, szinte a kórházban lakik, anyja munkahelyén. Havenre öt évesen találtak rá egy árokparton, és tele volt különös sebhelyekkel. Örökbefogadó anyja elárasztja szeretettel, jó és boldog élete van. Egy nap különös hírt kap harmadmagával. Beválogatják egy csapatba, s gyakornokká léphet elő egy elegáns Chicagoban lévő szállodában a Lexingtonban, ahol Al Capone is lakott egykoron. A szállót most újították fel, és értem, hogy szükség van a gyakornokokra, de miért pont az év közepén?? (Ez az egyik kérdésem Agrestihez...) Mindenesetre a diákok hirtelen szinte felnőtté válnak, beköltöznek a szállóba anélkül, hogy előre tudnák, miféle gyakornoki munkát is kell végezniük, s nekilátnak dolgozni Aurelia a borzasztóan fiatal, mégis határozott és gyönyörű főnöknő irányítása alatt. Mindenkinek olyan munkája lesz, amihez igazán ért. Haven fotózik, Lance a könyvtárban tevékenykedik, míg Dante a nagy szakács természetesen a konyhán kap munkát.

Egyre furcsább lesz a helyzet, mikor megismerkednek az úgynevezett Társaság tagjaival, akik mind egytől egyig gyöngyörűek és fiatalok. S nagyon sikeresek. Vajon miért?

Közben Lance talál egy Havennek címzett könyvet, s abban különös módon érdekes szövegek rajzolódnak ki, és furcsa helyekre csábítják a lányt, aki nyomozni kezd...mert valami nem stimmel...nagyon nem...

Többet nem szeretnék mesélni, mert még elárulnám akaratlanul az egész történetet, és ezt nagyon nem szeretném, mivel mindenkinek magának kell felfedeznie azt a világot, amit Haven is felfedezett Lance-szel együtt.

Ahogy már említettem, nagyon jó volt számomra olvasni ezt a könyvet, érdekes volt, pörgős és izgalmas, alig vártam a végét. Voltak benne elvarratlan szálak, de ennek ellenére nem bántam meg, hogy találkoztam vele. Ráadásul azt is tudni kell, hogy ez egy sorozat kezdő darabja, úgyhogy alig várom, hogy a másodikkal is találkozhassam.

Olvassátok el Ti is! :-)

A szerző...a kép forrása: www.aimeeagresti.com


A könyv adatai:

Eredeti cím: Illuminate

Fordító: Márton Andrea

Kiadó: Egmont Kiadó

Kiadás éve: 2012

ISBN: 978-963-629-114-3

Oldalszám: 520 p

Borító: puha, ragasztott

Ár: 3999 Ft

Forrás: kiadótól

Michael Grant - Köddé váltak

Jó ideje annak már, hogy kinéztem magamnak Michael Grant - Köddé váltak című könyvét az Egmont Kiadó oldalán. Csak nézegettem és nézegettem, ám olvasni nem tudtam. Most végre eljött az én időm, és a birtokomba került a könyv.

Talán már említettem, hogy az olvasásokkal jól állok, már csak össze kellene szednem magam, hogy az írás is gyorsan menjen... Na a Köddé váltakkal is így jártam. Már hetek óta elolvasva hever az asztalomon, várva, hogy végre valahára írjak róla...

Mikor kézhez vettema kötetet, nagyon megörültem, hiszen jó vastagnak tűnt, így azt gondoltam, magamhoz képest sokáig olvasgatom majd. (533 oldalas) Mit mondjak, nem így lett. Egy nap leforgása alatt kivégeztem. Reggel korán elkezdtem, és késő este, mikor már szunyókált a kislányom, be is fejeztem.


Hogy hogy tetszett egy szóval? Nagyon.

Különleges könyv ez, amolyan Legyek ura feeling lesz urrá az emberen, amikor olvassa. Maga a történet különleges. Adva van egy kis város, ahol atomerőmű működik. A neve Perdido Part.

Folyik az élet a maga útján, ám egy napon egy pillanat alatt mindenki eltűnik, aki 15 év feletti...szó szerint mindenki. A szülők, a nagytestvérek, a nagyszülők. Elmegy az áram, az internet, a tv adás is. A gyerekek egyedül maradnak...borzasztóan szíven ütött, ahogy a kis bölcsis meg ovis korú gyerekek a szüleiket keresik, de hiába...

Ebben a helyzetben is életben kell maradni, ezért a srácok megpróbálnak önállóan boldogulni. Van, aki a piciket felügyeli, van aki a MCDonald's-t működteti, van aki rendőri funkciót lát el, ám ahogy az lenni szokott ilyen esetben, egyre terjed az erőszak, vannak olyanok, akik azt hiszik, hogy mindenek felett állnak, bármit megtehetnek.

Perdido Parton van egy internátus szerű elit iskola, ahol az oda járók szinte külön kasztot alkotnak, majd amikor beüt a krach, eltűnik mindenki, "leereszkednek a pórnép közé".

A főszereplő Sam rendes kölyök, legjobb barátjával Quinnel és Aristid-del próbálnak rájönni, hogy mi van az eltűnések hátterében, és nagyon furcsa dologra jönnek rá...A nyomozás közben pedig sok mindenk kiderül Sam anyjáról is, aki az elit suliban volt nevelő...

A gyerekek által AVIZ-nak nevezett "állam" úgy ahogy működik, de a "jóknak" egyre többet kell küzdeniük a "rosszakkal", és azok olthatatlan erőszakoskodásával is, amely még halálba is torkoll...

Arról pedig még nem is beszéltem, hogy az állatok is értik az ember nyelvét a felnőttek köddé válása után, sőt beszélik is azt...itt megint csak egy titok lappang, melynek az ember szívesen utána jár, hiszen olyan szórakoztatóan ír Grant.

Jelzem, hogy a könyvnek van második része is, úgyhogy alig várom, hogy találkozzak vele...

A könyv adatai:

Eredeti cím: Gone

Fordító:  Barta Tamás

Kiadó: Egmont Hungary Kft

Kiadás ideje: 2009

Oldalszám: 533 p

Borító: puha, ragasztott

ISBN: 978-963-629-416-8

Fogyasztói ár: 3999 Ft

Ilsa J. Bick - Hamvak-Kegyetlen új világ

Még ezelőtt sosem hallottam Ilsa J. Bick-ről, így írói munkásságát sem ismertem. Aztán kiderült számomra az is, hogy a Hamvak c. könyv szerzője nem csak író, de gyermekpszichiáter, műkedvelő sebész (bármilyen is legyen az...egyébként el sem tudom képzelni...), az amerikai légierő egykori őrnagya. Szóval egy igazi polihisztor.

Épp ezért is talán nagy izgalommal vágtam neki első Bick könyvemnek, ami igen különleges élmény volt, az olvasás közben sok minden eszembe jutott.


A kötet főhőse Alex, egy 17 éves lány, akinek az életét 557 oldalon követhetjük nyomon.

A lány beteg, valami gond van az agyával, daganatos, s bár részt vett különböző kezeléseken, semmi nem segített, és már a szaglását is elveszítette...

Szülei már egy ideje nem élnek, nagynénje, Hannah néni a gondviselője.

Alex egy nap néhány csomagjával elindul a hegyekbe Michigan-be, s túrája közben megismerkedik egy hisztis nyolcévessel Ellie-vel és a kicsi nagyapjával Jack-kel. Velük van Mina is, aki egy németjuhász kutya, mely Ellie édesapjáé volt.

A kislány szülei már nem élnek, s ő haragszik az egész világra, rugdosódik, felesel, bosszantja a körülötte élőket.

A csapat együtt van, amikor történik valami...aminek a hatására borzasztó és furcsa lesz az élet. Egyesek meghalnak, főleg a felnőttek és az idősek, a gyerekek megvadulnak, a vad gyerekek eszik egymást és másokat is. Az órák és az elektronikus kütyük megállnak, s nem működnek többé...

Ellie nagyapja is meghal, de a kislány, Mina és Alex valahogy épségben maradnak, s csak egymásra számíthatnak. Ezt a gyerek nagyon nehezen látja be.

Elindulnak, hogy küzdjenek az életben maradásukért.

Útközben rémisztő dolgokkal szembesülnek, de a sok borzalom mellett jó is történik. Sorsuk összekapcsolódik Tommal, a jóképű veterán katonával, aki nagyon sokat segít nekik, és akibe Alex beleszeret, és bár kölcsönös a dolog, útjaiknak el kell válniuk...

Különleges könyv ez, s izgalmas is, de tényleg sok dolog felmerült bennem az olvasás közben. Előre bocsátom, hogy mindezen kérdések ellenére nekem tetszett a sztori, és nagyon tudnám értékelni, ha lenne folytatása, ugyanis meglepő vége folytatásért kiált...

Jó lenne, ha akadna valaki, akivel beszélhetnék a történetről itt a blogon. Nagyon érdekelne, hogy ki hogyan értelmezte a könyvet. Szeretném megtárgyalni Veletek, hogy vajon más szerint mi lehetett az a villanás, az a történés, ami megváltoztatta a világot, az élőlényeket...Kíváncsi lennék arra is, hogy vajon Alex mit is akart a hegyekben konkrétan, és hogy mi lett a sorsa Ellienek és Tomnak...Tényleg őszintén reménykedem a folytatásban, hogy a kérdéseimre választ kaphassak...

A kötet egyébként az Egmont Kiadó Egmont Dark sorozatában jelent meg, és ezúton is köszönöm szépen a lehetőséget az olvasására.

Asa Schwarz - Halott angyal

Eddigi olvasós pályafutásom alatt viszonylag kevés alkalommal találkoztam az EGMONT kiadó köteteivel. Persze volt néhány, amit olvastam, olyan is van, amit megvettem, de nem jelentős mennyiségű. Így nem is tudtam mindeddig arról hogy a kiadónak van egy MYZT nevezetű könyv "kupaca", ahol krimik, thrillerek, s más izgalmas témák közül választhat a felnőtt olvasó. Mert ugye a kiadó elsősorban a gyermek és az ifjúsági könyvek kiadásáról híres. (pl. Hannah Monatana sorozat...stb.)

Az EGMONT kiadó volt olyan nagylelkű, hogy felajánlotta számomra Asa Schwarz Halott angyal c. művét. Köszönöm szépen a lehetőséget, nagyon örültem neki, mint a könyveknek mindig. :-)

A kötet egyébként egy MYZT-s sorozat második része, és őszintén remélem, hogy lesz lehetőségem találkozni az elsővel és a harmadikkal is.

A Nefilim volt a címe az első kötetnek, s mivel nem olvastam, nem tudok róla mit mondani, de a Halott angyalba beleszerettem.

Egyébként is szeretem könyvben, TV-ben, moziban is a fordulatos és kalandos történeteket. Hát még ha egy kis természetfeletti is belekeveredik a sztoriba, akkor külön boldog vagyok. Ahogy ennél a könyvnél is így éreztem. Számomra minden megvolt benne, ami fontos egy kalandos regényben.

Ismeretlen, sokszor vadregényes tájakra kalauzol, tapintható benne a feszültség, tele van izgalommal, és szórakoztatás közben tanít is. Tanultam pl. Örmény- és Törökországról, a Greenpeace-ről, Noé bárkájáról és az Ararát hegyről is. Minden új információt éhesen szívtam magamba, és közben megállapítottam, hogy akármit is csináltam, csinálok, és csinálni fogok még az életemben, az igazi világom a könyvek világa...:-)

A kötet főhőse Nova, akinek meghalt édesanyja megszállottként kutatta a nefilimek létezését. A lány persze nem hisz ebben, annak ellenére, hogy rengeteg furcsaság történik körülötte.

Édesanyja holmijai között talál egy térképet az Ararát hegy közel 5000 m magas területéről, és ez nem hagyja nyugodni.

Két hete ismer egy fiút, Benjamint, aki örmény és Greenpeace-aktivista, és akivel a vidéket járja, mikor leütik őt, Benjamin pedig szőrén szálán eltűnik. A lány egy heti kóma után tér magához, nem ért semmit, hiányzik neki a fiú, akibe szerelmes, és persze hajtja az örökös kíváncsisága, így nyomozni kezd jó barátja Arvid segítségével.

A kötet végére majdnem mindenre fény derül, számomra kicsit befejezetlenül, úgyhogy nagyon várom a folytatást...ha lesz. :-) (ajánlom, hogy legyen!)

A sztori vége egyébként elég rendhagyóra és meglepőre sikeredett, bár magamhoz képest viszonylag hamar megsejtettem, hogy ki a "fő rosszfiú". Ez  be is igazolódott, de nem úgy, ahogy arra én számítottam.

Mindent összevetve egy nagyon izgalmas, pörgős, kicsit természetfeletti, de mégis valahogy hihető történetet kap a kezébe az olvasó. Tele van az aktuális politikai és greenpeaces problémákkal, így tanulhatunk is belőle, mialatt a fő célját teljesíti: szórakoztat!

Szeretettel ajánlom az érdeklődőknek!

Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás