(2009-09-17 08:45:54)

Őszinte leszek...

Eleinte fenntartásokkal kezeltem Fejős Éva könyveit. Nem tudom miért, de úgy éreztem, hogy túlreklámozzák, biztos nem olyan jó.

Aztán Erika kolléganőm kikölcsönözte a Hotel Balit a könyvtárból. Elolvasta, tetszett neki, így odaadta nekem is olvasásra.

Tetszett...jobban, mint arra számítottam. Számomra a négy főszereplő lány mindegyike nagyszerű karakter, és a végefelé a fordulat...erre nem is számítottam.

Ajánlom egy olvasásra mindenkinek! :-)

"Négy barátnő: Dóra, Gabi, Szilvi és Judit. Tizenévesen Budapesten, egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesznek, hogy elhagyják az országot. Máshol kezdenek új életet, ahol a múlt nem éri el őket. Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak… A sors négyüket a négy égtáj felé veti: Dóra a földi paradicsomban, Bali szigetén köt ki, de ott is csak élete szerelmére gondol. Szilvi titokban regényt ír, melyben barátnőinek is fontos szerep jut, Gabi két sikeres férfi között őrlődik, Judit pedig megszerzi magának azt a pasit, akiről korábban csak csendben álmodozott… Tizenhét év telt el, közeledik a nagy találkozás… Vajon megtalálták a boldogságot? Elárulhatják-e egymást a barátok a szerelemért? Mit rejt a titokzatos közös múlt, és van-e feloldozás?

www.bookline.hu