Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

L.J. Smith - Vámpírnaplók 3. Tombolás

Nagyon szeretem a Vámpírnaplókat, a TV sorozatot az első perctől kezdve figyelemmel kísérem/kísértem. Hogy Stefan vagy Damon? Hát nem tudom eldönteni, melyik srác az én emberem. :-) Hol az egyik, hol pedig a másik tetszik jobban...:-)

A könyvsorozat első kötetét e-book-ként olvastam először, majd Móni, drága exszomszédasszonyom kölcsönadta az első 2 kötetet könyv formájában, illetve most a 3. részt is megkaptam tőle. A szokásos módon pillanatok alatt kiolvastam mindhárom részt, és nagyon tetszett mindegyik. Már nem először találkoztam L. J. Smith könyvsorozatával, valahogy mégis borzasztóan megdöbbentett, hogy mennyire más a TV sorozat és az alapmű.

Kezdhetnénk pl. az összehasonlítást azzal, hogy a könyvben Elena, a főhős egy szép szőke lány, míg a TV-ben barna. A TV-ben fiútestvére van, a könyvben kishúga, a könyvben vannak olyan barátai is, akik a filmben fel sem bukkannak. Sőt még a sztori is egészen más. De hát ez Hollywood. Mindent megváltoztatnak.

Néhány szó a 3. részről, amely a Tombolás címet viseli.


Elenát átváltoztatták, összezavarodott fiatal vámpír lett belőle. Olyannyira összezavarodott, hogy szerelmét, Stefant is megtagadja, és állítja, Damont szereti. Ez persze Stefannak nem esik túl jól. Amikor pedig Elena rájön, hogyan viselkedett szerelmével, hát az őt is megviseli.

Közben Fell Churchben különös dolgok történnek. Míg a vámpíroknál is különösebb dolgok. Ugyanis megvadultak a kutyák. Mintha valaki irányítaná őket, hogy embereket támadjanak.

A Salvatore fiúk próbálnak rájönni, mi is ez az erő. Mert azt már sejtik, hogy az erő tette Elenát végül azzá, amivé vált. Matt pedig (a regényben Matt Honeycutt) segít Elenának, hogy ne haljon meg végleg… A csapat tagjai, aközben, hogy keresik a másik erőt, Honoria Fell-lel is "találkoznak".

A kötet számomra nagyon rövid volt, alig 200 oldal, viszont nagyon izgalmas is. Úgy végződött, mintha nem folytatódna a sorozat. Pedig én tudom, hogy folytatódik…:-) és alig várom, hogy olvashassam.

Ez a bejegyzés is Raritas szíves közreműködése révén láthat napvilágot! Köszönet érte!

Egyébként a sorozat olvasásában jelenleg a VII. résznél tartok most.

A könyv adatai:

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó

Kiadás éve: 2010

Kiadás helye: Szeged

Oldalszám: 220 p

Borító: puhatáblás ragasztott

ISBN: 9789632452623

Ár: 2499 ft, de ha a kiadó webáruházából rendelitek, hozzájuthattok már 2124 forintért is.

Forrás: barátnőtől kölcsön

Dr. Carol Cooper - Johnson's mamák és babák könyve

Most küldök Nektek szeretettel egy olyan bejegyzést, amit már jó régen megírtam, de nem alakult úgy, hogy begépeltem volna. Ám Raritas, az én drága vendég-blogger-titkárnőm volt olyan drága, hogy többek között ennek a begépelésénél is segédkezett. Konkrétan ő gépelte be. :-) Örök hálám Neki ezért. :-)

Mostanában ismét rákaptam a gyermeknevelésről szóló könyvek olvasására. Talán azért, mert lánykám bolondgomba szerű növekedése miatt újabb és újabb ismeretekre van szükségem. Pl. jelentem, most 12 fogacska van már a szájában, és harap, mint egy vámpír kisded. :-) (Zárójelben jegyzem meg, hogy az idő múlik, a lánykám október 4-én elmúlt két éves, és 16,5 fog leledzik a szájában, és leszokott a vámpírságról...annál többet hisztizik, és már bölcsis! :-))

Mónitól, exszomszédasszonyomtól kaptam kölcsön egy vagon könyvet, amit szép lassan próbálok feldolgozni.  Az Ő könyvtárából való a Dr. Carol Cooper által szerkesztett Johnson’s mamák és babák könyv is.

Ezt a nagyalakú, 287 számozott oldalt tartalmazó enciklopédikus kiadványt a Mérték kiadó jóvoltából lapozgathattam és olvashattam. 2004-ben jelent meg.

Gyönyörű, igényes kiadvány, szép fényes lapokkal, rengeteg fotóval és még több mondanivalóval a kisgyermek nevelés gyakorlatilag minden felmerülő kérdésével kapcsolatban a pozitív terhességi teszttől a pici 3 éves koráig. Olvashatunk a betegségekről, a védőoltásokról, a fejlődés menetéről, vagy akár a babamamákról is.

Nekem van egy másik könyvem, ami ennek a testvére lehet. Azt az Officina Nova kiadó adta ki, szerzője Elizabeth Fenwick, és a címe Johnson & Johnson Kismamák nagykönyve. Ez utóbbi 1994-es kiadás, tehát a különbség 10 év a két kötet között, no meg a képek. De gyakorlatilag mindkét könyvből nagyjából ugyanazt a tudást sajátíthatjuk el.

A kötet adatai

Oldalszám: 288 p

Kötés: cérnafűzött, kötött

ISBN: 9639519979

Kiadás éve: 2004

Kiadó: Mérték kiadó

Vegas Saga - Fanny Thornton szerelmei

Már egy ideje kölcsönadta Móni, az exszomszédasszonyom Fern Michaels, állítólagos bestseller szerző a Vegas Saga sorozatból a neki meglévő három kötetet. Sajnos épp az első nincs meg, így a másodikkal voltam kénytelen elkezdeni a sztorival ismerkedni.

Forrás: www.fernmichaels.com

A Fanny Thornton szerelmei főszereplője értelem szerűen Fanny Thornton. Fanny egy ötvenes, gazdag, csinos nő, különböző vállalkozásokkal, nagy baráti körrel, 4 gyerekkel és egy exférjjel rendelkezik. Exférje, Ash testvérével, Simonnal van együtt, "járnak", majd össze is házasodnak. A nő minden gondolata állandóan Sally Coleman-en jár, aki a két fivér, Ash az exférj, és Simon a barát és később férj édesanyaj volt. Az ő nyomdokain lépeget Fanny. Szinte minden döntését "megbeszéli" Sallyvel, betegesen ragaszkodik anyósa emlékéhez, mindenhez, ami vele kapcsolatos.

Ash kerekesszékben ül, ő vezeti a Babilon Club-ot, ami Las Vegas meghatározó nyerőterme. Az egész család egyébként tele van pénzzel, amibe csak belefognak, abból újabb vagyont csinálnak.

Ash-nek és Fanny-nak négy gyereke van, ahogy már említettem is. Ikerfiaik, Sage és Birch,  Sunny, az egyik lány, aki a Babilonban dolgozik, a másik lányuk pedig Billie, aki egy gyermekruhabolt hálózatot igazgat nagy sikerrel.

A családot újabb és újabb csapások érik, de egységét csak Fanny eltávolodása tudja megbontani. Ez pedig Simon miatt következik be, aki gyakorlatilag hermetikusan elzárja a nőt a családjától.

Sunnyról kiderül, hogy halálos beteg, pedig két kicsiny gyermeke van. A férje másfelé kacsintgat. Birch autóbalesetet szenved, menyasszonya a helyszínen életét veszíti, Ashről pedig kiderül, hogy sok ideje már nincs hátra. Hirtelen megváltozik a viselkedése, gondos apává és nagyapává válik, Fanny pedig látni kezdi, miféle emberrel kötötte össze az életét Simon személyében.

Megpróbál válni, de Simont nem olyan könnyű lerázni...A Babilont akarja, amit Ash betegségének súlyosbodása miatt Fanny vezet. A nő itt ismerkedik meg Marcus Reed-del, aki amolyan válságmenedzser, dúsgazdag úriember, és természetesen meghódítja Fanny szívét.

A könyv tragédiával végződik, meglepő tragédiával, de nekem nagyon tetszik a befejezés. Régen olvastam ennyire szórakoztató könyvet, ami ilyen mértékben kikapcsolt volna. Remélem meg tudom szerezni az első részt is, és a 3. és 5. rész olvasásával együtt teljesen összeáll majd bennem a kép.

A kötet főbb adatai:

Kiadó: Ulpius-ház, Budapest

Kiadás éve: 2009

Fordította: Loósz Vera

Oldalszám: 599

Egy optimista Andalúziában

Ezt a kötetet Móni exszomszédasszonyomtól kaptam kölcsönbe, és nem állt olyan sokáig a polcomon, mint a többi kölcsönkönyve...Bocsi Móni! :-))

Egyszerűen vonzott a könyv borítója. Egy Andalúz tájkép. Imádok utazni, és imádnám, ha mndenhová eljuthatnék. Szeretem az útinaplókat, útleírásokat, de ez a kötet számomra azért volt különleges olvasmány, mert egy "szürke" angol házaspárról szól, akik otthagyják maguk mögött a nagyváros zaját, és a messzi Andalúziába, egy tanyára költöznek.

A birtokuk szinte minden infrastruktúrától mentes, így hatalmas lépés a pártól az, hogy szinte visszalépnek az időben, a civilizációból. A tanyájuk neve El Valero. Nagyon romantikus. :-)) Itt az állattenyésztéstől elkezdve a növénygazdálkodásig mindent kipróbálnak. Küzdenek az elemekkel, a régi tulajdonosokkal, a birkakupecekkel, sokat tanulnak az ott élőktől. Ám van, amit tőlük, az "idegen angoloktól" tanulnak az "ős"lakosok.

A könyv szerzője Chris Stewart, a Genesis együttes első dobosa volt, és saját életét bemutatva írta ezt a művet, ami az Ulpius-ház kiadó gondozásában jelent meg, 2007-ben 316 oldalon. Mivel ez a kötet tetszett, szeretném elolvasni Chris másik könyvét is, aminek Napimádók Andalúziában a címe.

A kép a www.utazom.com oldalról származik.

Wings - Szárnyak

Egy újabb Könyvmolyképzős kiadvány Aprilynne Pike tollából, amihely hozzájutottam. Köszönet érte Móninak, kedves "ex-majdnem-szomszédasszonyomnak", akinek a tulajdonát képezi. Már egy ideje nálam volt, bár annyira nem régóta, de július 2-án utazunk Szszm-ra, és mindkét könyvet, amit a birtokomban van Tőle, szeretném visszaadni. (A másik könyv, az Imprimatur némileg nehezebb olvasmány.)

Ez a kötet 2010-ben jelent meg a Könyvmolyképző Kiadónál, szóval már nem igazán újdonság, csak nekem az. Első blikkre eléggé ifjúsági regénynek tűnt. Főszereplője Laurel, aki a kötet elején iskolába kerül, mert bizony 15 éves koráig magántanuló volt. Így most küzd a beilleszkedéssel. Első nap találkozik  egy David nevű sráccal, akivel az ebédidőt is együtt töltik beszélgetéssel.

Kiderülnek számunkra dolgok Laurel-ről, amiről kicsit furcsa lesz a lány. De nem attól, hogy örökbefogadták a szülei, hanem inkább attól, hogy az örökbefogadás milyen körülmények között történt meg. Érdekes, hogy a lány magazinba illő külsővel rendelkezik, sehol egy pattanás, sem havi vérzés, ráadásul csak salátát meg gyümölcsöt eszik, sőt még a haját is csak tiszta vízzel mossa.

Egy napon a hátán nő egy pattanás. Végre, gondolja. :-) Mint az átlag tiniknek. Persze ennek a pattanásnak oka volt, és mint kiderült, nem is pattanás...a lány növény. Jobban mondva tündér, és nem ártana hozzászoknia a dologhoz, beilleszkednie a valódi életébe. Találkozik Tamanival, a tündérfiúval, akivel különleges vonzalom van köztük. Laurel nehezen érti meg, mi miért történik, és Davidhez is egyre jobban vonzódik. Aztán megjelenik Mr. Barnes, aki meg akarja venni Laurel szüleinek a birtokát, és ezzel mindent összekuszál...hogy miért? Az kiderül, ha elolvassátok a regényt. Érdekes és izgalmas világot teremtett a szerző  szeriintem.

A kiadó 14 éven felülieknek ajánlja a művet, de szerintem az olvasni szerető fiatalabbak is megtalálhatják benne  a számításukat.

Kedves, aranyos, könnyed történet, de én nem fogom többet elolvasni. Az oka, hogy kölcsönkönyv. :-)))

Üdítő változatosság volt olvasni Pike tündéri világárólo. Többre is kíváncsi voltam/volnék, de most ennyivel kell beérnem...:-)

Sütemények és egyéb édességek

Péter Jánosné könyvét az anyósomtól kaptam kölcsön. Állandóan nézegetem az ő szakácskönyv kínálatát, és felváltva hozom haza őket "feldolgozásra". :-) Magyarán kiírom a recepteket én nagy grafomán...

Állítólag volt ennek a kötetnek egy elődje, 800 recepttel, ez a könyv tartalmaz még 700 teljesen új átdolgozottat.

Szuperebbnél szuperebb édességek vannak benne, legszívesebben kimásoltam volna az összeset. De inkább meg kellene vennem...

Egyébként az Esély Kiadó kiadványa...

Büntetésvégrehajtási jog

Ez a másik kötet, amit a Kriszti barátnémtól kölcsönöztem, és nemrég végre a költözés kapcsán vissza is szolgáltattam neki. :-) Már ideje volt.

A könyv szintén Dialóg-Campus kiadvány, jogi szakvizsga segédkönyv, tehát annak követelményrendszerét tartalmazza közel 250 oldalon.

Érdekes, hasznos kiadvány, különösen érdeklődőknek, szakvizsgára készülőknek, joghallgatóknak. Mert persze nem képzelem, hogy valai rajtam kívül van, aki a szabadidejében elkezd ilyesmiket olvasgatni...Ha mégis van valaki, kérem jelentkezzen! :-)

(Az én olvasmányom egy későbbi kiadás volt...)

A magyar büntetés-végrehajtási jog

Kriszti kollégabarátnőmtől kaptam kölcsön ezt a jogi szakkönyvet, mert volt egy bvjoggal kapcsolatos tárgy a fősulin, amit tanulni szerettem volna. Felvettem a tárgyat, és kölcsönkértem hozzá két könyvet Doktornő Krisztinától. :-) Aztán meggondoltam magam és leadtam a tárgyat. :-) Fő a határozottság. :-))) Gondoltam, majd felveszem később...

Viszont a könyveket elolvastam, áttanulmányoztam. Ez a könyv Vókó György műve, egy átfogó kiadvány a témában a Dialóg Campus kiadó jóvoltából, közel 450 oldalon.

Rengeteget tudott a fejemben ismeretet terjeszteni a bv jog szabályozásának történetéből, az elítéltek kötelezettségeiről, a szabadságvesztés végrehajtásának céljárról, feladatáról, azok rendjéről, közérdekű munkáról, pártfogó felügyeletről...stb. Apropó...a szeptemberi félévemben azt hiszem lesz egy tanegység a pártfogó felügyeletről...:-)

Egy kis ajánló a www.bookline.hu oldalról:

"Ez az első ilyen címmel és tartalommal megjelenő szakkönyv és tankönyv az egyetemi oktatás és a szakma számára. A könyv elsődlegesen a jogi felsőoktatáshoz és a jogi szakvizsgához szükséges elméleti alapokat adja meg, de feldolgozási módja révén gyakorlatilag a magyar büntetés-végrehajtási jog kommentárja is."

Urak és játékosok

Erről a könyvről annyi sok jó kritikát olvastam, de a Harris könyvek mostanában viszont nem nyerték sajnos el a tetszésemet. Így félve kezdtem kicsit bele ebbe a kötetbe.

Erika kolléganőm tulajdonát képezi egyébként a mű, szokás szerint az Ulpius-ház kiadványa, 466 számozott oldalból áll, és szintén a szokásos kitűnő mindőségben nyomták 2006-ban.

Egyébként a különleges könyv a St. Oswald Fiúgimnáziumban játszódik, tele van ármánnyal, kegyetlen iskolai tréfákkal, árulással, barátsággal. Eléggé izgalmas és fordulatok mű. Főleg a mostanában olvasott J.H. könyvek után nem bántam meg, hogy a kezembe vettem.

Bemásolok egy ajánlót ide, hogy a könyv hátsó címoldalán olvasottakat is láthassátok.

J.H. rajongóknak kötelező, a többi olvasni szeretőnek pedig ajánlott olvasmány.

www.bookline.hu oldalról:

"Egy régi, nagy hagyományokra visszatekintő fiúiskola, a St. Oswald valahol Észak-Angliában a helyszíne Joanne Harris nagy érdeklődéssel várt új regényének.. Még alig kezdődött meg az új iskolaév, de a tanárok és a diákok számára máris a nem szívesen látott változás szelei fújnak. Az újdonságot a számítógépek világa jelenti, és a különc, az iskolában évtizedek óta tanító latin tanár, Roy Straitley végre - bár kissé vonakodva - a visszavonulást fontolgatja. De a versengések, féltékenykedések, kisstílű torzalkodások és mindennapos krízisek hátterében valami sötétebb árny is megmozdul. És egy tizenöt éven át dédelgetett, rejtegetett neheztelés végül felszínre kerül. Ki rejlik a "Vakond" álarca alatt, akinek kegyetlen tréfái lassanként erőszakba, vagy akár gyilkosságba torkollanak? És hogy dönt romba mindent egy rég elfeledett botrány? "Soha nem voltam még olyan iskolában, ahol ne fordult volna elő egy-két jól titkolt szégyenletes esemény: erőszak, zsarnokoskodás, a tanárok befeketítése, kisebb-nagyobb fajsúlyú bűncselekmények, váratlan halálesetek, családi válságok, drog-, ital- vagy szexuális jellegú kihágások. S mindez azért, mert sokan tanulnak és élnek az iskola falai között, és az iskolaév során van, hogy magasra csap a nyugtalanság, tombolnak a hormonok, meg kell küzdeni a ránk nehezedő nyomással, a bizonytalansággal, a vizsgák miatti szorongással, a vad lelkesedéssel, a veszélyes kísérletezésekkel vagy a mardosó kétséggel...Az iskoláskor mély nyomokat hagy mindannyiunkban. Abban az életkorban kezdődnek legtovább tartó barátságaink. Akkor ejtik rajtunk a legmélyebb sebeket. És néha történik valami, ami örökre elkísér, amelynek emlékétől nem szabadulunk, és ami évekkel később erőszakos cselekedetbe torkollik. Ez nem egy igaz történet. De az is lehetett volna" - írja Joanne Harris."

A muránói üvegfúvó

Erika kolléganőmtől származik ez a kötet.

Az IPC-MIRROR kiadó kiadványa, és ettől a kiadótól még sosem olvastam semmit sem. Épp itt volt az ideje.

A könyvet Marina Fiorato írta, 331 oldalal, fűzött kiadvány, a borítója nekem nagyon tetszett, ahogy a gondolás siklik a vízen. Eszembe jutott egy általános iskolás emlékem, mikor a velencei karneválon voltunk az osztálytársaimmal.

Akkor voltam először is utoljára Olaszországban, s azóta is visszavágyom.

Az írónak egyébként ez az első kötete, és már az elején nagyon tetszett. Az alapötlet nagyon tetszik, remek a kidolgozás. A regény elején megtudjuk a főszereplő Nora rövid történetét, milyen körülmények közé született. A regény lapjain ott találkozunk vele, mikor tönkrement házassága romjain ücsörög, és új életet próbál kezdeni.

Nora vezetékneve Manin, akár a híres muránói üvegfúvó mesteré, Corradinoé is, aki az őse volt, s mivel maga is üvegfúvással is foglalkozik, úgy dönt, hogy beáll dolgozni egy velencei üvegfúvó csapathoz. Először természetesen nem akarja a tulaj foglalkoztatni, ám ahogy meglátja leírva a lány nevét, felcsillan a remény, hogy újra felvirágoztassa Corradino utódja segítségével a döcögősen működő műhelyt.

A könyv oldalain összefonódik Nora és Corradino Manin sorsa.

Kedves kis olvasmány, szórakoztatott és kikapcsolt, mert nem egy egyszerű történet, vannak benne titkok és szerelmek (:-)), de mégsem krimi vagy szerelmes regény.

Különösen tetszett, hogy két szálon futott a sztori, és a végén természetesen minden jóra fordult. :-)

Ajánló a www.bookline.hu oldalról:

"Marina Fiorato regényében lebilincselően keveredik a történelem, a misztérium, a művészet, a zene, a romantika és a politika. A napjainkban és a XVII. századi Velencében játszódó történet két szálon fut.

VELENCE, 1681…
A köztársaság éltető ereje az üvegfúvás, és a velencei tükrök az aranynál is értékesebbek. A vérengző Tízek tanácsa féltékenyen őrzi titokzatos módszerüket, s ezáltal a muranói üvegfúvókat is, akik gyakorlatilag bebörtönözve élnek a lagúnák egy szigetén. Ám a legtehetségesebb üvegművész, Corradino Manin eladja a titkot és ezáltal a lelkét is a Napkirálynak, a francia XIV. Lajosnak, hogy új jövőt teremtsen leányának.. Ennek az egyedülálló tükörkészítési technikának a megszerzésével sikerült megépíttetnie a Napkirálynak pazar Versailles-i kastélyában a Tükörgalériát.

NAPJAINKBAN…
Évszázadokkal később leszármazottja, Nora Manin boldogtalan londoni élete elől menekül Velencébe – elhatározta, hogy ősei városában folytatja életét és a családi mesterséget. A szenvedélyes és tehetséges ifjú hölgy azonban nem is sejti, hogy ismert neve hamarosan mekkora veszélybe sodorja. Lázasan kutat páratlan tehetségű üvegfúvó őse életének rejtelmei után, s közben bízik abban, hogy új életre és talán szerelemre is talál Velencében, ám előbb meg kell küzdenie a múlt démonaival.
Miközben élete egyre jobban kiteljesedik és számtalan rég eltemetett titokra derít fényt, rájön, hogy a múlt talán soha nem lesz olyan áttetsző, mint a kifújt üveg…

Corradino és Nora Manin sorsa az időn átívelve összekapcsolódik, és mikor szörnyű titkok kerülnek napvilágra, a lány megérti, hogy csak akkor lelhet békére, ha tisztára mossa őse nevét.
A valós személyeket bemutató reneszánsz korszakban és napjainkban párhuzamosan játszódó izgalmas történet a világ egyik legszebb városába repíti az olvasót, aki úgy érzi, a két főhős társaságában maga is bejárja Velence gyönyörű tereit és utcáit.

"Marina Fiorato csodálatos két szálon futó történetet szőtt, művészettel, szerelemmel, intrikával és ravaszul ábrázolt karakterekkel.... elállt tőle a lélegzetem...."
- Susan Vreeland, A jácintkék ruhás lány szerzője

"Lebilincselő regény titkokról, odaadásról, szeretetről és árulásról. Fiorato biztosan meghódítja az olvasóit ezzel a gyönyörű és bonyolult Velencei történettel. Magával ragadó szereplői izgalmassá teszik ezt a lenyűgöző regényt."
– Kate Furnivall, az Orosz szerető és a Vörös sál szerzője"

Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás