Ha azt mondom Nektek, hogy mindennel el vagyok maradva, akkor nem hazudok nagyot, és még rosszabbul érzem magam, mint amilyen rosszul vagyok valójában e tény ismeretében. :-)

Szóval egyfolytában írok.

Listát listával, könyvet, receptet, jegyzeteket, szakdolgozatot, emlékeztető cetliket, email-eket, blognaplómban az olvasott kötetekről feljegyzéseket, de itt a blogon sajnos nem haladok. Több mint 32 bejegyzés vár publikációra, ezen kívül láthatjátok mennyi könyvet olvasok folyamatosan. (oldalsó sáv: Moly...)

Gyereket nevelgetek, tanulok, háztartást és férjet vezetek (na nem az orránál fogva. :-) ), főzök, mosok, takarítok, állatokat gondozok, megkezdődött a főiskola is, és olvasok, olvasok, olvasok.

Belekapok egy csomó könyvbe, és ha bárhová is megyek, könyveket cipelek magammal. Édes Marcsi "nővérkém" (www.csakneked-bemka.blogspot.com) készített nekem egy táskát a főiskolára, na azt felavattam egy hete. Úgy telenyomtam könyvekkel, amiket folyamatosan olvasok, hogy a laptopom már nem fért bele, így felül kellet bírálnom a tartalmát. Ráadásul alig fértem el benne, pedig akkora mint egy ház. Ez külön kérésemre készült így, és imádom. :-) Igaza van a férjemnek, aki azt mondja, hogy minél nagyobb táskám van, annál több cuccot, és főleg könyvet viszek magammal...:-) Ez így is van, próbálok, de nagyon nehéz változtatni rajta. Marcsi megígérte, hogy kapok majd egy kisebb táskát...azt nem nyomom talán tele cuccal...legalábbis nem annyival.

Egyébként közben volt szülinapom is.

Könyveket kértem, és kaptam. :-)

Sorolom, hátha valakit érdekel. :-)

Öcsémtől és sógornőmtől:

- Howard Reid - Halhatatlanok nyomában

- Michael Wood - Anglia múltjának nyomában

- Hedwig Maria Stuber - Segítek főzni!

Brigi barátnőmtől:

- Jo Frost - Szuperdada 2.

- Tracy Hogg - A suttogó titkai II.

Nagyon örültem nekik, és úgy tűnik ez már egy bevált módszer, hogy szól valaki, hogy könyvet ajándékozna, én kiválasztom, megrendelem, ő kifizeti, vagy együtt megyünk a boltba, én kiválasztom, ő kifizeti, és mindenki boldog. Én legalábbis. :-)))

Szóval ezúton is köszönöm Nektek! :-)

Annyit még hozzáfűznék az eddigiekhez, hogy a főiskolán vagy egy millió kötelező és ajánlott olvasmányon kell átrágnom magam, azok tartalmát elsajátítani is kéne, úgyhogy lehet, hogy továbbra is elég hullámzó ittlétet fogok produkálni. Ígérni csak annyit tudok, hogy igyekszem. :-))