A Molyon csatlakoztam ugyebár a karácsonyi ajándékozós projekthez. A random és Izolda Molyocska segítségével "húztam" egy bizonyos egyént, worsit, (már nem titok. :-) )akit én leptem meg a molykarácsony alkalmával. Agatha Christie egy kötetével leptem meg, és a visszajelzése szerint nagyon tetszett neki. :-) Ennek borzasztóan örültem.

Szóval az Alexandrából rendeltem meg a kedves delikvens ajándékát. Sajnos nézelődtem is, és valahogy teljes extázisba keveredtem, mikor megláttam Ann-Marie Gallagher varázslós könyvét 40%-kal olcsóbban. Nem mintha boszorkány volnék, vagy tudnék varázsolni. :-) Ennek ellenére nagyon kellett ez a könyv. Tudjátok, sosem lehet tudni. Bár valószínűleg az állandó Bűbájos boszorkák nézés tette ezt velem.  :-)

Ez a kötet gyakorlatilag egy varázslat gyűjtemény, elsősorban kezdők számára tartalmaz igézeteket mindenféle témában. Azt nem tudom, hogy mért csak kezdők használhatják ezeket, gondolom az igazi banyák már komolyabb dolgokat is el tudnak követni. :-) A könyv közel 400 oldalas, és gyönyörű számomra.

Érdekes mű, s hogy kipróbálok-e bármit is belőle, az még a jövő zenéje, viszont azt elmondhatom, hogy kifejezetten igényes kiadvány, már ami a külsejét illeti. Tele van szebbnél szebb képekkel, a lapok fényesek és illatosak, nekem való szagolgativalók. :-)

Kezdő bosziknak, és Bűbájos boszorkák rajongóknak kötelező olvasmány. De akik úgy érzik, hogy fogékonyak a boszorkányságra, de még nem vágtak bele, azoknak is itt az idő, most, vagy soha...