Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

Meg Cabot - Suzie és a szerelmes kísértet

Nyáron, mikor nyaralni voltuk a családdal, csupa könnyed könyvet akartam olvasni. Egyszerűen nem volt energiám és hangulatom komolyabb hangvételhez, így jöttek sorban az ifjúsági könyvek többek között, különös tekintettel Meg Cabot-ra. Annak idején, amikor még fiatalabb voltam, nagyon szerettem a Neveletlen hercegnő sorozatot, és a felnőttebbeknek szóló könyveit is olvastam az írónőnek, de nem mondhatom, hogy mindent felfaltam tőle, hiszen iszonyat mennyiségű könyved kiadtak a nevével fémjelezve.

A most olvasott könyv a Mediátor sorozat első kötete. Először nem is értettem, hogy hogy jön a mediátor a kísértetekhez, aztán persze rájöttem, ráadásul nyomban eszembe jutott Melinda a Szellemekkel suttogóból… (Nagyon szeretem azt a sorozatot, így talán kicsit összehasonlítottam a dolgokat, ami nem mindig tesz jót az olvasás élményének.)

Összességében a kötetről annyit tudok mondani, hogy helyes kis történet, és szerintem ha lesz szabadidőm, azért megnézem, hogy a többi része a sorozatnak miről is szól, lesz-e valamiféle fejlődés a főhőst tekintve, vagy marad csak a szimpla ifjúsági szórakoztatás.

Szóval a könyv főhőse Suzie, akinek az édesanyja újra férjhez ment, és így a kis család New Yorkból Dél-Kaliforniába költözött. Hősünknek ez nem annyira tetszett, de szerette volna, ha az anyukája boldog, és így tulajdonképpen mindenhez jó arcot vágott. Mindeközben persze megvolt a véleménye az utazásról, és ezt onnan is tudjuk, hogy a történetet Suzie meséli el nekünk.

Szóval odaköltözött egy új helyre, egy fantasztikus házba, amelynek  egy jó kis szobáját anyukája direkt Suzie számára rendezte be. Az új szobával új mostohatestvéreket is kap a lány, méghozzá Szundit, Bambát és Dokit, akiknek van tisztességes nevük is, de Suzie szerint ezek a nevek jobban illenek hozzájuk.

Főhősük megpróbál beilleszkedni a ragyogóan napfényes környezetbe fekete bőrdzsekiével és szakadt farmerjával, de ez nem olyan könnyű. Például azért nem, mert nem tud vezetni, és van egy másik titka is….kicsi kora óta szellemeket lát, és megpróbál nekik segíteni. Anyukája talán reménykedik abban, hogy az új városban elmaradnak az állítólagos szellemek, de Suzie hamar észreveszi, hogy nincs egyedül az új szobájában, viselkedése megfigyelésével pedig édesanyja is rájön, hogy a dolgok folytatódnak.

Egy jóképű szellemfiú keresi minduntalan a lány társaságát, aki megpróbál rájönni, mit rejt a srác múltja, és hogy tudna rajta segíteni. Ami lássuk be nem lehet valami könnyű…

A nagy segítés közben persze zajlik az élet, főhősünk megpróbálja élni a tinédzserek mindennapi életét és (számára) meglepő módon elég ügyesen boldogul Kaliforniában.

Nem akarok túl sok mindent mondani a könyvről, hiszen ez szerintem egy olyan tipikus kötet, aminek a sztorija olyan, hogy ha egy keveset elárulok belőle, akkor már mindenki mindent tud. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy rövid kedvcsinálónak jó lesz ez a post, és akit érdekel a könyv, az úgyis elolvassa. Mindenesetre nekem tetszett, jó volt olvasni, és persze nagyon hamar végeztem is vele, hiszen nem egy Elfújta a szél vastagságú kötetről beszélünk.

Aki kíváncsi rá, vagy az ifjú korosztályba tartozik, az olvassa el bátran, jól fog szórakozni, hiszen Suzie nem csak mediátor, de meglehetősen vicces személyiség is.

A könyv adatai:

Eredeti cím: Shadowland

Kiadó: Cicero Könyvstúdió

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 2003

Oldalszám: 248 p

ISBN: 9635394322

Ár: 1437 forint a www.gabo.hu oldalon...

Forrás: könyvtár

Meg Cabot - Mia karácsonya

Ma érkeztem haza az államvizsgám helyszínéről Budapestről. Reggel négykor keltem, úgyhogy eléggé ki vagyok készülve...Majd mesélek, hogy mi volt, már ha érdekel valakit, de most, hogy mindenképp kapjatok valami kis olvasnivalót, drága barátnőm, Raritas gépelte anyagot kaptok. Örök hála neki, hogy ingyen és bérmentve játsza a titkárnőmet, és megkímél a fáradt napokon a gépeléstől. Neked üzenem Ritus, hogy nagyon szeretlek! :-)

Szóval Mia karácsonyáról írottak néhány hónapja születtek...

Pakolásztam a könyvespolcomon. Kénytelen voltam, mert olyan zsúfoltság van, hogy semmit nem találok meg. Hiszem, hogy aki ránéz a könyvespolcomra, az leolvassa róla, hogy az életem milyen. (Az is zsúfolt az állandó teendőktől.)

Szóval a nagy pakolás közben rájöttem, hogy vissza kellene vinnem a könyvtárba pár kiadványt, mert már 1000éve nálam van, már kiolvastam, és semmi sem indokolja, hogy tovább foglalja a helyet nálam.


Így bukkantam rá Meg Cabot könyvére, a Mia karácsonyára is. Rájöttem, hogy el sem olvastam, csak egy „ifjúsági” pillanatomban kikölcsönöztem. Mivel az egész könyv kemény 88 oldal, így gyorsan nekiláttam és persze pillanatok alatt kivégeztem, míg a TV-ben a felvett műsorok közül a XXVIII. Wrestlemania-t néztük az urammal.

Hol "XXX The Game" összeakaszkodását figyeltem "The Undertaker"-rel, hol pedig Mia locsogását az eljövendő karácsonyról. Azért szerettem volna elolvasni ezt a sorozatot, mert a hollywood-i produkciót imádom, vagy ezerszer láttam, a könyvekből viszont csak 1-2-vel találkoztam. Érdekes, hogy még a nevek is másként hangzanak a filmben, mint a könyvben, a filmben meghalt Mia édesapja, a könyvben pedig javában csajozik. Ki érti ezt? :-)

Mindenesetre, mivel ez nem egy összehasonlító elemzés, úgy a könyvre és az olvasottakra hagyatkozom.

A könyv valóban napló, Mia naplója, az egész úgy van megírva, ahogy azt egy tizenéves lény megírta „volna”. Szóval, elég „tini stílusú”. De azt a feladatot betölti amit kell. Miával együtt várjuk a karácsonyt, s az ünneppel együtt érkezik meg Lilly és Michael, a barátnő és a PASI csupa nagy betűvel. Persze egy hercegnőnek nagyon sok dolga van a palota körül, így a barátaira kevés ideje marad. Legnagyobb gondja pedig az, hogy mit adjon Michaelnek karácsonyra…

A történet maga aranyos, olyan semmi különös módon, ám Neveletlen hercegnő rajongóknak kifejezetten ajánlott. Ritkán érzem azt, hogy kinőttem a témából, de most bizony ősöregnek éreztem magam az olvasás közben.

A könyvet is, a többi Meg Cabot kiadványt keressétek a Cicero Kiadóstúdiónál. Ez a példány 2004-ben jelent meg.

Meg Cabot - Mélyharapás

Mostanában nem olvastam Meg Cabot könyvet, de ezt a kötetet el szerettem volna olvasni, így amikor a könyvtárban megláttam, ott a helyszínen el is olvastam. (Nem volt valami vastag.)


Főszereplője a kötetnek Meena Harper, aki előre meglátja, megálmodja mások halálát, magyarán jóstehetséggel van megáldva.

A Palatinus Gárdánál dolgozik, amely egy titkos démonvadász egység a Vatikánban. Nap mint nap kapcsolatba kerül vámpírokkal, de valamiért későn jön rá, hogy exe, David is vámpír lett.

Ő, Meena csak azt hitte, hogy a férfi meg fog halni, s ezért hívta randira, hogy ezt elmondja neki.

Az este viszont másként alakult,  hiszen David már halott mikor találkoznak és még halottabb lesz a randi után…

A könyvben főbb szerepet kapott  Lucien Antonescu is, aki nem más, mint a híres-hírhedt Sötétség hercege, kinek apja Vlad Tepes, azaz Drakula.

Meena járt Luciennel, de a románcuk nem vezethetett sehová, ezért elváltak útjaik. Ennek ellenére a lány hiszi, hogy Lucien-ben még van jóság és próbálja bebizonyítni, hogy a démonok sem teljesen elveszettek, már ami a lelküket illeti.

A lány élete elég zavaros: mikor az egyik exe végleg meghal, felbukkan a másik, s Meenának küzdenie kell az életéért, a kemény döntéshozatalokról nem is beszélve.

Jelentem, a könyvből tanultam is újdonságot, méghozzá azt, hogy mi a jelentése a GLAMÚR-nak. :-) "Láthatatlanok vagyunk...ezt hívják glamúrnak." :-)

Ezen kívül megtudhattam, hogy milyen lény a LAMÍR.

Ez egy dél-amerikai vámpírfaj. Valamiféle halászó denevértől ered, ami megeszi az áldozatát.

Mindig is szerettem a Meg Cabot köteteket, de ez a vámpíros vonal annyira nem győzött meg. Ennek ellenére a rajongók szerintem mindenképpen olvassák el, hogy egy kötet sem maradjon ki a Meg Cabot életműből.

A könyv adatai:

Eredeti cím: Overbite

Fordította: Szőke Szandra

Kiadó: Cicero Könyvstúdió

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 2012

ISBN: 978-963-539-785-3

Borító: Puhatáblás, ragasztott

Ára: 2990

Oldalszám: 293 p

Forrás: kőszegi könyvtár

A gépelést ismét Raritasnak köszönhettem! :-)

Meg Cabot - Tinibálvány

Most nem voltam néhány napig, gondolom (remélem) észrevettétek. Suliban voltam kicsit tanulni, nem voltam sajnos net közelben. Most is csak azért vagyok, mert a szakdolimon dolgozom kicsit, 14-ig be szeretném fejezni, hogy még legyen egy hónapom javítgatni, nyomtatni, köttetni. Ennek ellenére szerettem volna hozni Nektek egy-két bejegyzést, úgyhogy Raritas, drága barátném által begépelt anyagok közül olvashattok ma is.

Íme:

Egy fiataloknak szóló kötetről szeretnék írni, és e témakörben mint már többször, ismét Meg Cabot könyvét ajánlom Nektek. Főleg egy bizonyos olvasómnak küldöm ezt a postot. Neked, aki mindig kommentálni szoktad a Meg Cabot könyvekről szóló bejegyzéseimet. :-) Tartsd meg e jó szokásodat! :-)

A Tinibálvány a Cicero Könyvstúdiónál jelent meg 2005-ben. Én a kedvenc itthoni könyvtáramban bukkantam rá, és természetesen jött velem haza, mert sokszor kívánok ifjúsági irodalmat olvasni ...

Szórakoztató, tipikus Cabot-os könyv volt. Nem okozott csalódást. Főhőse Jenny Greenley, aki a gimnáziumban amolyan lelki szemetesláda és problémamegoldó szakember. Ő írja álnéven a suliújság tanácsadó rovatát is.

Luke Striker 19 éves és filmsztár.

Mindenki bele van zúgva. Jenny lepődik meg a legjobban, mikor az igazgató rá bízza, hogy kalauzolja és segítse az új „diákot”, aki nem más, mint Luke, aki „álruhában” akarja tanulmányozni a gimnázium mindennapi életét a következő filmjéhez.

Persze hamarosan kiderül a turpisság, mindenki Jenny-hez és Luke-hoz akar közelebb kerülni és azt hiszik, hogy a 2 fiatal együtt jár.

Nem sejtik a fú valódi szándékát…

Érdemes elolvasni, 231 oldalas, gyors kikapcsolódást nyújt.

A kötet adatai:

Kiadó: Cicero Könyvstúdió

Kiadás helye: Budapest

Kiadás ideje: 2010

Oldalszám: 231 p

Ár: 1790 ft

Fordította: Bosnyák Viktória

ISBN: 9789635395033

Borító: Puhatáblás, ragasztott

Forrás: könyvtár

Meg Cabot - Airhead 2. - Nikki bőrében

Olyan sokszor emlegetem azt, hogy el vagyok maradva a blogbejegyzéseim begépelésével, és igen, most is ez következik, csupán azért, hogy hátha megemberelem végre magamat. Eléggé stresszel, hogy látom a blogos naplómban a kis jelölő cimkéket, melyek azt jelzik, hogy mely bejegyzések nincsenek még fent a blogon...

Na most is egy ilyen régi iromány következik.

Az Airhead 2...


Az első részt már elég régen olvastam, tetszett is, szórakoztatott is, így mikor megláttam a második és harmadik kötetet a könyvtárban, nyomban jöttek is velem.

Természetesen ezt a második részt is röpke fél nap alatt kivégeztem, de úgy, hogy közben babáztam, kenyeret sütöttem, takarítottam, és maga a kötet 372 oldalas volt.

Talán azért is ment ilyen gyorsan a dolog, mert az események igencsak pörögnek, megtudhatjuk belőle, hogy Em Watts, miután fura módon egy topmodell testébe került, hogy is érzi magát Nikki Howard bőrében.

Ebben a részben jobban megismerhetjük Nikki barátait, karaktereik szerethetőbbé válnak. Persze nem mindenkié...

Em pedig megpróbálja felvenni Nikki életének ritmusát, de hát más választása nincs is, hiszen mint tudjuk a Stark Vállalat által finanszírozott agyátültetésen vett részt. Meg hát enyhén szólva zsarolják is, így adott a viselkedési minta, amit bizony követnie KELL.

Kiderül, hogy Christopher, Em Watts legjobb barátja rájön, hogy Nikki valójában Em. Na ez így egy kicsit bonyolult, ezért kell elolvasnotok a könyvet, hogy egyértelmű legyen a dolog...

A fiú és az unokatestvére, Félix egyébként mintegy bosszúból tönkre akarják tenni a Stark Vállalatot.

Nikki/Em-nek meg kell küzdenie a sulival, a munkával, az alakoskodással és a hazudozás démonaival. Ha ez pedig még nem lenne elég, felbukkan valaki, akinek a feltűnésével sok minden megváltozik.

A kötet természetesen, mint az előző is, a Cicero Könyvstúdió gondozásában jelent meg 2010-ben.

Ajánlom szeretettel a Cabot rajongóknak, de főleg azoknak, akik az első részt már olvasták, és szeretnének tisztába jönni a folytatással is.

Hamarosan jövök a 3. résszel, úgyhogy várlak vissza Benneteket!

Egy igazi amerikai lány

Olyan sok az elmaradásom... mindig csak sopánkodom emiatt, de rájöttem, hogy cselekednem kell. Így a majdnem 50 papír alapú bejegyzéstervezetből remélhetőleg ugyanennyi post lesz hamarosan...

Meg Cabot általában ifjúsági regényeket ír, melyek szórakoztatóak, kikapcsolóak, ahogy ez a kötet is az volt. Hamar kiolvastam szokásomhoz híven, így vihettem is vissza a könyvtárba, hogy más is áttanulmányozhassa. Biztosan tetszene másnak is. :-)


A könyv főszereplője Sam Madison, egy elvont, feketében járó művészpalánta, aki a suliban pénzért rajzolja a rajongóknak a képeket kedvenc sztárjaikról. Mikor ezt Sam szülei megtudják, beíratják egy rajztanfolyamra, ahol az első óra után elmegy az élettől is a kedve...de a tanfolyamtól mindenképpen. A második óráról már ellóg, és totálisan véletlenül megakadályoz egy merényletet az Amerikai Egyesült Államok elnöke ellen. Innentől felpörögnek az események, hiszen Sam-et mindenhová újságírók követik, fotózzák, népszerű lesz. Persze nővére, aki eddig fittyet hányt rá, most próbálja csinos lánnyá formálni, nehogy szégyent hozzon a családra. :-) Még a Fehér Házba is meghívják a Madison családod egy hálavacsorára. Kiderül az is, hogy a fiú, akit a rajzszakkörön Sam megismert, nem más, mint az elnök fia, aki iránt történetesen elkezdett érezni valamit, amitől persze teljesen összezavarodik, hiszen ő Jackbe szerelmes titokban, aki a nővére, Lucy pasija...

A könyv, hogy úgy mondjam "tiniromantikus". Más szót nem tudok rá most gyorsan kiötleni. :-) Egyébként tényleg tetszett, csak egy valami nem állt össze a fejemben. Sam mitől igazi amerikai lány?? Hogy elnököt mentett? Vagy hogy hazafias eszméi vannak? Hogy Gwen Stefani a kedvence? Ha valaki rátalál a válaszra, az ossza meg velem kérem szépen. :-)

A mű egyébiránt a Cicero Könyvstúdió Tök jó könyvei között jelent meg 2003-ban 299 oldal terjedelemben. Eredeti címe: All American girl...és állítólag hetekig vezette az amerikai sikerlistákat.

Airhead - Ki vagyok én?

A Cicero Könyvstúdió gondozásában jelent meg Meg Cabot Airhead című könyve 2010-ben. Mikor a lakóhelyemen található aprócska kis könyvtárban böngésztem a könyvek között, akkor bukkantam rá erre a kötetre az ifjúsági könyvek között. Néha csinálok ilyet, hogy kutatok az ifikönyvek között. :-) Ez épp ilyen felfedezés és alkalom volt. Kicsit csodálkoztam is magamon, mert ez a könyv kívülről nagyon is tininek tűnt. Belülről is az volt, főleg az elején, aztán változott egy kicsit...

A kötet főszereplője Emerson  Watts, egy átlagos tinilány, sötéthajú, sportosan öltözködő, amolyan csodabogár típus a legjobb barátjával Christoperrel együtt, akivel 1000 éve ismerik egymást, és akibe titkon szerelmes is a lány. Persze ezt még magának sem ismeri be igazán.

Emnek van egy nála is fiatalabb húga, aki rajong a fiúkért, a sztárokért, a modellekért. Kiharcolja a szülőknél, hogy elmehessen a Stark áruház megnyitójára, ahol a lányok találkoznak Gabriel Luna énekessel, Nikki Howard tinimodellel és Luluval is, Nikki legjobb barátnőjével, aki zsenge kora ellenére celeb. :-))

Ez a megnyitó végeláthatatlan és tragikus eseményeket indít el, és Nikki valamint Em élete (vagy halála?) örökre összefonódik. Em eltűnik, Nikki viszont borzasztóan megváltozik. Csak Em szűk családja tudja azt, hogy mi történt igazából...

A szerző ötlete nagyon különleges, tetszett is, csak az volt a bajom vele, hogy hamar vége lett, és igazából nem történt benne túl sok dolog. Amolyan lezáratlan kötet. Persze egyértelmű, hogy az, hiszen sorozatnak írta a drága Cabot. Egyszerűen csak abbahagyta az írást...

Ezt nagyon sajnáltam, és remélem, hogy fellelem a következő részt is. Nem azért, mert annyira nagyon izgalmas volt, hanem azért, mert nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy mit hoz ki a sztoriból az írónő...

A neveletlen hercegnő naplója 2.

(2010-01-05 13:24:19)

Meg Cabot világszerte ismert művének második része ez. Az alcíme Reflektorfényben. Nagyon aranyos kis könyv, fiatalabb koromban nagyon szerettem, és a regények alapján készült mozifilmet most is kifejezetten szívesen nézem DVD-n.

Szóval 12 év felett szeretettel ajánlom a sorozat bármelyik részét bármelyik fiatal lánynak. (Majd írok pár sort a többi részről is. Legalábbis ez a terv. :-) )

"Amikor Mia már azt hitte, hogy egész jól megszokta a hercegnősdit, akkor elszabadul a pokol...Az újdonsült genoviai koronahercegnő népszerűsítésére nagyanyja, a rettegett özvegy hercegné főműsoridős tévéinterjút szervez. Mia néhány ártatlanul elejtett mejegyzéssel vérig sérti legjobb barátnőjét, Lillyt, a kirúgás szélére sodorja egyik tanárát, és maga ellen hangolja Genovia teljes lakosságát (ami nem több mint ötvenezer ember, node mégis...).Az interjú után botrány kerekedik, ám Grandmére elviselhetetlen uralkodói leckéinek a Plaza Hotelban ez sem vethet véget...Mit tesz ilyenkor egy jövendő uralkodó? "

www.libri.hu

Pokoli báléjszakák

(2009-06-23 07:59:12)


Tegnap kölcsönkaptam Erika kolléganőmtől a Pokoli báléjszakák című novelláskötetet. Azt hiszem, ez a cím illik rá a legjobban, hiszen külön-külön történetekből áll. Pontosabban 5 történetből 245 oldalon keresztül. A házimunkával és minden egyéb teendőmmel és az olvasással együtt is csak egy estés könyv.

Nem rossz, szórakoztató kis sztorik vannak benne, de...én nem veszem meg a könyvtáramba. Szóval, számomra ilyen "egyszer elolvasom" dolgokat tartalmaz. Igazából az a bajom vele, hogy hozzászoktam a hosszabb hangvételű történetekhez, és ezek itt mind olyan befejezetlennek tűntek.

Viszont!

Ha a tinédzser lányunk, fiunk nem szeret olvasni, vagy szeret, de csak rövid történeteket (ami az én szememben kizárt. :-) ), annak nagyon jó a kezébe nyomni, hogy minden este elolvasson egyet-egyet. Esetleg kedvet kaphat így egy komolyabb terjedelmű műhöz is.

Szóval, ha tehetitek olvassátok el 16 éves kortól!

Bookline-ról:

"Áll a bál, de para! Az öt izgalmas történet középpontjában a bál áll, pontosabban afféle para-bál, ahol aztán pokoli táncot lejtenek mindenféle lények. Délután, amikor még azon görcsöltél, hogy kétballábas vagy, és leginkább a ruhásszekrényed szegényessége aggasztott, eszedbe sem jutott, hogy maga a Nagy Kaszás visz majd táncba... Márpedig ő nem azért kért fel, hogy a toiletted dicsérje... Némely estély akciódússá fajul, olykor kivégeznek egy harapós kedvű vámpírt, angyalok csapnak össze démonokkal, szóval valamivel izgalmasabbak, mint egy retro öltönyös DJ szövegelése, és a lakásból sem kell kimozdulnod. Az ajtóval ne bajlódj, vagy bejönnek, vagy nem... Szóval, engedd el magad! Rémes estéd lesz!

A kötet szerzői:

Meg Cabot

Kim Harrison

Michele Jaffe

Stephenie Meyer

Lauren Myracle"

 

Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás