A Facebookon írt a Mikulás, és mesélt a Corleonis kiadós ajándékairól nekünk! :-) Fogadjátok szeretettel!

"Kedves Barátom!

Megsúgok valamit, amit reményeim szerint általad minél több ember fog hamarosan megtudni. :)
A Cor Leonis a Marie Claire december 14-i, illetve a Nők Lapja december 19-i számában 1000 Ft-os kupont rejtett el, amit bármely kiadványunkra (tehát a könyvcsomagokra, az akciós és outlet könyvekre is!) fel lehet majd használni.
Persze fontos tudni, hogy a rendszer csak abban az esetben engedi felhasználni a kupont, ha a rendelni kívánt könyvek értéke eléri a kupon összegét, illetve azt is, hogy minden rendelésnél egyszerre csak egy kupont lehet érvényesíteni.
Szerencsére határidő nélküliek, így az egyik felhasználásával lehet csemegézni Karácsony előtt, a másikkal pedig meg lehet várni akár a jövő évi megjelenéseinket is. ;)
Emellett a Parfümcenterrel is terveznek közös meglepetést, érdemes figyelemmel követni az ottani kalendáriumot is úgy, ahogy a Cor Leonisét is.
Sok-sok kedvezmény, és rengeteg meglepetés vár még mindenkire idén, így ezennel leteszem magamról a terhet, mert én szóltam. :)

A Cor Leonis Könyváruház bővülésének köszönhetően kissé módosult a kedvezmények rendszere.
A Cor Leonis kötetekre 20% kedvezményt kap alapból mindenki, aki tőlük vásárol, hasonlóképp az általuk is forgalmazott, egyéb könyvekre.
Ezt a kedvezményt lehet növelni, hiszen aki beregisztrál, már 25% kedvezménnyel juthat hozzá az összes könyvhöz.
Ha pedig Moly.hu tag, vagy könyves blogger is valaki, a Cor Leonis kiadványokra 30% extra kedvezményt biztosítanak Számodra.
Ráadásul a kifejezetten kedvezményes szállítási díjaikat is ki lehet iktatni, ha valaki 10.000 Ft felett vásárol, hiszen akkor ők állják a házhoz szállítás költségeit.

Kíváncsi lennék a fentiekkel kapcsolatban a Te véleményedre is!
Ha szerinted is szuper ez az ajánlat így Karácsony előtt, kérlek, ne habozz minden általad ismert helyen hangoztatni, hogy mások is könyvekkel és olvasni valóval teli Karácsonyra ébredhessenek!

Persze friss megjelenéseikről is tudnod kell...
Rick Levine és Jeff Jawer nagy sikerű sorozatának következő évre szóló része, az Éves horoszkóp 2013 jövő héten érkezik.
Őket követi még idén Susan Miller csodálatosan illusztrált kalendáriuma, a Horoszkóp 2013, és még szintén Karácsony előtt, az írói, forgatókönyvírói pályára készülők is kezükbe foghatják Syd Field: Forgatókönyvírók munkafüzete című művét.

Remélem nem vagy csalódott, hogy csak 3 új könyvük jelenik már meg idén! Gondolj arra, hogy ez egyben azt is jelenti, hogy az újév teli lesz Cor Leonis újdonsággal, így kifejezetten hasznát veszed majd a Karácsonyra kapott könyvutalványoknak. ;)
Ha pedig Te is szívesen ajándékoznál, mondjuk Cor Leonis Könyvutalványt szeretteidnek, figyeld a könyváruház oldalát, mert hétvégétől elérhetővé válnak különleges ajándékaik is.

Végezetül pedig íme egy csodás szaloncukor recept, hogy tovább fokozzuk a boldog pillanatokat! ;)
Kókuszos szaloncukor házilag
Hozzávalók: 15 dkg fehércsoki, 3 dkg kókuszreszelék, 2 evőkanál kókusztej, 20 dkg étcsoki a mártáshoz
A fehércsokit gőz felett felolvasztjuk, majd a kókusztejjel és a reszelékkel elkeverjük. Hűlni hagyjuk, hogy formázhatóvá váljon. Ujjnyi vastag rudakat sodrunk belőle. 3 cm-es darabokra vágjuk és szaloncukrot formálunk belőle. Közben a csokit gőz felett felolvasztjuk, majd a szaloncukrokat megmártjuk benne, jól lecsepegtetjük, majd sütőpapírral bélelt sütőlemezre, tányérra tesszük és hűtőben kihűtjük.

Nagyon boldog és örömteli készülődést kívánok Neked a közelgő ünnepekre!

Üdvözlettel:
Mikulás"

 

 

Forrás