Timus és a többi drága Moly kívánságára írok egy postot az állatkáimról. A Molyon nagy hagyománya van a Lencsi kultusznak, így megosztjuk egymással a cicás képeket. :-) Ennek nagyon örülök, és most rajtam a sor, hogy az én kedvenckéimet is megmutassam Nektek, abból az alkalomból, hogy tegnap este egy fővel bővült a csapat. :-) Megérkezett Pötyi, a három hónapos cica. Kisfiú, és nagyon cuki, bár a nagyok, a két másik cicám nem rajonganak az ötletért sajnos. De a pici persze hamar feltalálta magát. :-) Egyébként az öcsém és felesége háztartásában született, és alig vártam, hogy hazahozhassuk. Igazság szerint tegnap óta volt pár olyan gondolatom, hogy ez téves döntés volt. Mármint, hogy bővítettük a családot. De olyan édes és olyan szép. Csak remélni tudom, hogy a nagyok összebarátkoznak vele...

Na most jöjjenek a képek...

Itt ezen az egyik kakas és a lányok láthatóak. Legalábbis egy része a baromfiudvarnak. :-)

Itt már a kutyánk, Roni is csatlakozott a csapathoz. Nagyon jól kijönnek egymással, nem kergeti a kutya a madarakat szerencsére. :-)

Ő itt Roni őnagysága, a 11 éves ónémetjuhász kutyalány.

A kúton Bambitigris, a 4 éves ivartalanított kandúrbandi látható. Egyébként szobacica, de feltalálja magát odakint is. :-)

Itt egy régebbi képen Kicsifolt őnagysága pihizik. :-)

Itt piciBambi van apa kezében, még négy éve.

Kicsifolt boldogan mutogatja a pocakját...

 

Bambifarok...

Visszanéz őnagysága...

:-) Imádom őket...

Na ezek a képek pedig frissen a mai napon készültek.

Bambifiú látható rajtuk teljes pompájában, és a picurka Pötyink, aki két napja érkezett a családba. :-) Úgy tűnik már be is illeszkedett.

 

 

A nyuszikról, akik ketten vannak, sajnos nincs értékelhető fotóm, de majd igyekszem.