Azt mondom, olvasni jó...

Nagy szenvedélyem az olvasás, olvasok éjjel és nappal, ébren és álmomban, a kádban és az ágyban, lányomnak és lányommal a kezemben, ha boldog vagyok, ha szomorú. Kedvenc helyem a könyvesbolt és a könyvtár, az a tér és idő, amiről épp olvasok...

Az utolsó titok

(2010-01-22 18:29:52)

Mint ahogy már említettem, életmódot váltottam január elsejétől. Azt is említettem, hogy Schobert Norbit "hívtam" segítségül a váltáshoz.

Rövid úton beszereztem minden könyvét, és el is olvastam őket. Így történt ezzel a kötettel is, ami nagyon tetszett, kendőzetlen őszinteséggel szól az olvasókhoz, ráadásul tartalmazza az új kódrendszert, az ultrát, az egyest, a kettest, a hármast és a négyest.

Nagyjából szétolvastam ilyen rövid idő alatt, és mindig nálam van. Jó ötlet volna egy újabb Update-zsebkönyvet kiadni...

"A könyv Norbi utolsó és legütősebb fogyókúrás könyve, amely erős szókimondással motivál a lelki tartás irányába. Sokat foglalkozik a gyerekkori elhízás elleni megoldásokkal és vadonatúj Update kódrendszert állít fel. Méltó befejezése egy fantasztikus sikersorozatnak."

www.bookline.hu

A 2. titok

(2010-01-09 12:57:02)

A lúd legyen kövér...(pont ideillik)

Szóval hogy így belevágtam az életmódváltoztatásba, megvásároltam az Alexandra Könyvesboltban Norbi második kötetét. Szuper akciós volt, 990 forint. De többért is megvettem volna.

Továbbra is kitartok amellett, hogy követni fogom a javaslatait. :-) És örülök, hogy belevághatok a segítségével a dolgokba. Nagyon remélem, hogy menni fog. Bár én nagyon erősen hiszek benne! Azt gondolom, ez elég is lesz...

"Kedves Barátom, Sorstársam! Mennyi minden történt hat hónap, előző könyvem megjelenése óta! Újabb százezer család alakította át életét az Update szerint! Az országot járva átölelnek a lefogyott, boldog emberek! Jó érzés, ha az ember értelmét láthatja a munkájának. Ráadásul nemcsak idehaza, de külföldön is felfigyeltek a módszerre. Fogyni boldogan is lehet, megtartani pedig semmiség - ez a 2. titok! Családi receptjeinket is ebben a könyvben találod. Az ország szinte összes élelmiszer termékének kódját ugyancsak mellékelem! És persze újabb tanácsok, őszinte vallomások, hogy életed az önmegvalósításról és ne a kifogás kereséséről szóljon. Ölellek. Norbi"

Norbi titok

(2010-01-09 12:48:44)

Mivel minden erőmmel koncentrálok a fogyókúrámra és az életmód változásomra, így úgy éreztem, itt az ideje újra olvasnom Schobert Norbi Updattel kapcsolatos mondanivalóit.

Erika kolléganőm kölcsönadta a Norbi titok első részét, melyet már olvastam, de egy kis frissítés sosem árt.

Így is volt. Nagyon hasznosnak bizonyult, aztán azóta már a Lurdy-házban lévő Update-pékségben is jártam. :-) (Bocs a reklámért)

A könyv egyik fejezete különösen megdöbbentő volt...Norbi megosztotta velünk egy rendőrtiszti főiskolás korában történt eseményét, élményét. Egy nagydarab hölgy boncolásánál tapasztaltakat. Borzasztó. Viszont még több erőt adott, hogy még inkább odafigyeljek mindenre. És azt hiszem jól haladok.

"Kedves Barátom, Sorstársam! Minden tudásom a kezedben tartod. Nem írok most egy jó marketing szöveget, mert nem mindenáron eladni akarom Neked ezt a könyvet. Lapozz bele, s ha megtudod mit, mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé - akkor már segíthettem Neked is. Köszönöm figyelmed. Schobert Norbi Volt egyszer egy 104 kilós kiskamasz. Tele szorongással, kishitűséggel. Igazán csak akkor lelt örömöt az életben, ha édességet habzsolhatott. Szomorúan és magányosan élt, ahogy ő mondja a "zsírbörtönben". Aztán valaki egyszer hitt benne, s a csoda megtörtént. A hebegő-habogó-hadaró fiú szinte a saját hajánál fogva mentette meg magát, és ez nem a Münchausen-mese. Lett belőle valaki, aki már azt is tudja, hogy mit nem tud, s átlátja mekkora felelőség, ha ily sokan hisznek egy embernek. A Norbi történet, ezzel a könyvvel kezdődhet el igazán... Ómolnár Miklós"

A karcsúság receptjei

(2010-01-01 11:42:50)

Ezt a könyvet még 30-án vettem meg az egyik Alexandra könyvesboltban, ugyanis még a múlt év végéig tartó akcióban 999 forintba került. Mivel egyébként is szeretnék elkezdeni fogyózni, nagyon jó beruházás volt a kötet, ami egyébként meglehetősen igényes példány. Tele jobbnál jobbnak tűnő receptekkel, amiket hétfőtől elkezdek elkészíteni. Remélem sikeres lesz az életmódváltásom. :-)
 

"A fitnessguru, Schobert Norbi receptkönyve megfelelő kiegészítője korábban megjelent köteteinek. Ebben a könyvben 100 darab Update 1-es kódú recept áll található. Az ezek alapján elkészíthető ételekkel tökéletesen táplálható a test, állandóan biztosítva az energiát a testnek. Az olvasó bárhol felütheti a színes illusztrációkkal teli könyvet: csak egészséget és karcsúságot támogató, akár éjszaka is - normál mértékben - ehető ételek leírását találja. Íme, ízelítő a tartalomból: málnás joghurtdesszert, palacsintavariációk, ribizlihab, brokkolis-sajtos hús, fóliás káposztás hús, sült tengeri hal hagymaágyon, sajtos csirkemell, gombás túrókrémmel töltött paradicsom, vega vitamámor, sajtos sonkás gombaleves, szilvaleves."


-10 kg/hó

(2010-01-01 11:37:53)

Norbiék egy régebbi kötetéről sem ártana írnom.

Zsebkönyv nagyságú könyvecskéről van szó, így bárhová magunkkal vihetjük, ha akarjuk, és egy nagyon kemény diétát ír elő. Tényleg azoknak szól, akik szeretnének egy hónap alatt 10 kilót ledobni magukról. Kíváncsi vagyok, hogy működik e...?

Én mindenesetre úgy tűnik, ki fogom próbálni! :-)

"A szerző belgyógyász főorvos és belső dietetikus segítségével állította össze, figyelembe véve az update legújabb fejlesztéseit. Az elmúlt 3 hétben pl. Hajdú Péter műsorvezető is 8 kg-ot fogyott vele, melyet két héten belül a Story címlapján fog közzétenni. A könyvecske tartalmaz 30 napos étrendet női, férfi, húsevő és részlegesen vegetáriánus szempontok alapján. Tartalmazza az 1-es kódú élelmiszerek listáját, valamint ehhez mennyiségi ajánlást is. 13+1 pontban foglalja össze a szabályokat. A listákban és a szabályokban Norbi ajánlja a konkurens termékeket is, hiszen az eredmény a lényeg! Az 1 hónap letelte után értelemszerűen folytatásnak javasoljuk a vadonatúj, nagy ezüst Update könyvet, hiszen 2-es kódú élemiszerekkel is szinesíteni kell az életet. "

Vallomás

(2009-11-13 10:08:33)

A múltkor majdnem egy fél napot a könyvtárban töltöttem, amíg a párom kórházban volt beteglátogatóban. Ekkor került a kezembe ez a kötet, melyet Schobert Norbi jegyez.

Sokat és sokan szidták őt. Lehet is, mindenkinek szíve joga. Ennek ellenére én értékelem mindazt, amit elért. Épp ezért is olvastam el a könyvét, ami egy őszinte vallomás valóban.

Voltak benne érdekes sztorik, bevallom volt benne egy olyan történet is rendőrkorából, ami engem nagyon felzaklatott. Mindennel együtt örülök, hogy elolvastam.

Norbi rajongóknak mindenképpen ajánlott. Bár ők már biztos olvasták...:-)

"Nevezzük naplónak! Ez a legőszintébb műfaj. Elvégre kivel legyen őszinte az ember, ha nem saját magával? (...) Úgy érzem ideje befelé nézni. Újra meglelni a saját utamat, melyen annyira felgyorsultam, hogy néha kirepültem a kanyarban. (...) Gondolnak rólam ezt, gondolnak rólam azt. Ami eddig velem megtörtént, annak a tizedét se hittem volna, amikor elhízott, csóró, magányos kisfiú voltam. Az elmúlt húsz év miatt mégsem tartozom senkinek semmi mással, csak a legteljesebb igazság kimondásával... Végre megtehetem." Amit eddig Norbi nem mert elmondani, most megvallja 113 új, ajándék, update recept kíséretében. "

Az ÉV könyves blogja 2012 - verseny 1. hely

 

Olvassatok velem továbbra is!

Bemutatkozás

„A könyvbarát megválogatja könyveit, a könyvbolond felhalmozza.”
(Nodier)

"Amikor van egy kis pénzem, könyveket vásárolok, és ha marad belőle, akkor költök ennivalóra és ruhára."
(Rotterdami Erasmus)

Szeretek olvasni, szeretném másoknak is bebizonyítani, hogy olvasni jó. Blogom a szubjektív véleményemet tükrözi, így lehet, hogy valami nekem szörnyen tetszett, de másnak nem fog, és lehet mindez fordítva is. Rengeteg könyvre - melyeket olvastam vagy amelyek a könyvtáramat gazdagítják - még nem került sor...
Előfordulhat néha, hogy hosszabb időre eltűnök, de igyekszem mindig visszatérni!
Köszönöm, hogy olvastok!"""""""

Statisztika

2011. július 12. óta

blogspot statistics

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

az oldalletöltések száma:

48611

2010. 07. 11 - 2011. 07. 11-ig

a látogatók száma:

37582

 

 

Hírlevél

Amit a legutóbb mondtatok...
 • Szepesi Gabriella: Szervusz!
  Remélem nem sértelek meg Téged, hogy megkérdezem. Nem adnád tovább a könyvet, hogy más is megtapasztalhassa a leírásod?

  Köszönet!
  (2018-08-27 22:24:10)
  Judy Hall - Kristálybiblia
 • Félcsi: @: Köszi a tippet...de jobb, ha nem nézem meg...A könyvespolc dolog pedig nálam is mindig hiányzó tétel. Jobb, ha nem fotózom a polcaimat, mert sajnos megint egymás hegyén hátán vannak a könyvek. És a könyvtár-szoba projekt még várat magára.
  (2018-03-18 08:25:21)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • Raritas: Librinél is remek akció van: Pont ennyi!
  https://www.libri.hu/akciok/pont_ennyi_2018.februar.html

  Én kb tíz könyvet kapásból kosárba tettem... :) Köztük James Frey: Endgame - Toborzás és Sky Key című könyveit! Letehetetlenek!

  Apropó: üres könyvespolcod nincs eladó?!?!?! No és üres könyves szobád??? Mi kezdünk kiszorulni a teraszra... :P :D
  (2018-03-17 23:16:45)
  Álomgyár kiadó - akciós kínálat a Bookline-on
 • vajó sándor: Sajnos még nem tiudtam megszerezni, de érdekel
  (2017-04-15 12:27:13)
  Jean Sasson - Szerelem a terror árnyékában
 • Coffee (A másik világ): Néha még idejövök örömködni a díjamnak. :D (Mármint a blogodra sűrűn jövök, de ehhez a poszthoz is néha. :D)
  (2016-11-24 18:08:41)
  Díjat kaptam!
 • Félcsi: @csillag0413: Írtam a privát címemről a címedre. :-)))
  (2016-07-28 11:15:58)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Mindegyik üzenetemből az emailcímemet kitörli a rendszer. Megprópálom így: melissa83kukaccitromail.hu.
  (2016-07-28 10:16:15)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Pedig elküldtem.
  (2016-07-28 07:57:06)
  Értékelés módja nálam
 • Félcsi: @csillag0413: Csillag, drága! Kérnék egy mailt a címeddel, és postázok. :-)
  (2016-07-26 19:32:47)
  Értékelés módja nálam
 • csillag0413: Jaj, de örülök
  (2016-07-26 17:15:19)
  Értékelés módja nálam
Coming soon...

Robert Lawson - Odaát
Singer Magdolna - Mindhalálig
Petrik Adrien - A hideg szóda élvezete
Allison Pataki - Sissi
Hegedüs Katalin - Létezik-e jó halál?

Várólistám 2018

Itt osztom meg Veletek, hogy melyek azok a kötetek, melyeket kiválasztottam abból a célból, hogy lekerülnek az olvasásra váró könyveim polcról.

Hamarosan töltöm fel a listát..."

Kívánságlistám

- Sándor Anikó - Én igen nagy vétkem
- David Watkins · Meike Dalal
Kempingezés, túrázás
- Miranda Keneally- Kivédhetetlen szerelem
- Lisa Kleypass - Csábíts el pirkadatkor
- Sebők Aida - Pont mint te
- Kemese Fanni - A viharszívű Mya Mavis
- Kate Morton - Titkok őrzője
- Mary Kay Andrews - Az élet virágos oldala
- Lauren Oliver - Pánik
- J.R. Ward - A király
- Rachel Vincent - Alfa
- Monica Murphy - Három megszegett ígéret
- J.A. Redmerski - Ének a szentjánosbogarakról
- Jessica Sosensen - Callie, Kayden és a véletlen
- Nagy Réka - Ökoanyu

Index
Feedek
Megosztás