(2009-05-15 07:18:57)

A könyv az első magyarországi Megasztár verseny után/közben íródott, írója Aczél Gergő, aki sajnos elsőként esett ki a versenyből. Az ő szemszögéből látjuk magát a versenyt, és a kulisszákat.

Bár csak egyszer olvastam ki, de elég érdekes volt. Annak mindenképpen, akit érdekel ez a világ, akit érdekel, mi történik egy Megasztár forgatáson, és aki szerette az első széria résztvevőit.

Pozitívuma a könyvnek - tudom, hogy butaság - , hogy a kedvenc fényes papíromra nyomódott és tele van fotókkal. :-)

A Sirály könyvkiadó vállalkozott a kiadására 2005-ben. 256 oldalt tartalmaz.

A Bookline-ról idézek:

"Egy olyan dolognak lehettem részese, ami sokak figyelmét felkeltette, ami egész családokat kötött le egyszerre, amiről helyenként egy fél ország vitatkozott. Rólunk vitatkoztak! Először ezerről, aztán már csak ötvenről, tizenhatról, tizenkettőről, zsűriről, szabályokról, stílusokról, előadásmódról, szakmáról: a műsorról. Egy olyan műsorról, melynek én lehettem az egyik főszereplője. Belülről láttam, éltem meg, ezért bizonyos szempontból úgy tudok róla írni, mint más talán nem. Most új szereposztással tekintheti meg a nagyérdemű a régi műsort, új arcokat ismerhet meg, új kedvencekre tehet szert, újra generálódhatnak a remélhetőleg jóízű viták. Izgalmas időszak ez számomra is, egyrészt mert kíváncsi vagyok én magam is a folytatásra, másrészt pedig azért, mert nekem magamnak jutott a feladat, hogy megismertessem az olvasóval azt a tizenkét embert, aki újra nekivághat annak az útnak, amit mi már egyszer végigjártunk" Aczél Gergő Aczél Gergő könyve a bennfentesek könnyedségével szól az országszerte ismertté vált műsor résztvevőiről, kulisszatitkairól, nagyszerű, laza kiegészítése a Megasztárban fölbukkanó tehetségek által nyújtott zenei élménynek!"