Nem is olyan régen könyvcsere kapcsán megismerkedtem egy kedves fiatal lánnyal, SNikivel, s megkértem Őt, vendégbloggerként írjon Nektek valamit az aktuális kedvenc olvasmányai kapcsán.

Meg is tette, amit ezúton is nagyon köszönök Neki!

Fogadjátok szeretettel!

"Molyon nézelődtem a Pushing the Limits és a Tökéletes kémia után, úgy éreztem szüksége van romantikus szívemnek még egy YA történetre, hogy ezt a hónapot is jól kezdjem.

Az értékelések közt bukkantam erre a történetre, és nem bántam meg azt a 12 órát és egy félig álmatlan éjszakát amit rááldoztam a könyvre mert új kedvencet avattam.

Kezdjük a szereplőkkel:

Abby: Egy jókislány álcával szeretné elkendőzni azt, ami elöl elmenekült egy szó nélkül otthonról. Szimpatikus volt bár néha legszívesebben felpofoztam volna mikor nem látta a nyilvánvalót.

America: Ő Abby legjobb barátnője igazán szerethető karakter és ő Abby 'élő' lelkiismerete.

Shepley: A főhős legjobb barátja, America pasija, férfi létére igazán bölcsen kezelt minden hisztirohamot, amit America zúditott rá és mellete még Travist is képes volt támogatni, egyszóval szuper pasi.

Travis: Hát ő az egyik legellentmondásosabb ember akit 'ismerek'. Egyik pillanatban minden okés aztán meg kiborul és elkezd verekedni. De mikor minden jó köztük Abbyvel ő a világ legédesebb pasija.

Tetszett bármilyen őrül is volt és imádtam mikor a történet néhol klisés volt és néha túl sok volt az érzelem, de ha ezektől el tud vonatkoztatni az ember akkor egy szerethető ízig -vérig szerelmes storyt kap, ami tele van kedvesebbnél kedvesebb jelenettekkel, mint például ez is.


"… Menj haza. A szemöldökét ráncolta. – Te vagy az otthonom."

vagy ez:


"Tudod, miért akarlak? Nem tudtam, hogy elveszett voltam, míg te meg nem találtál. Nem tudtam, mi a magány, amíg az első éjszakát nem töltöttem nélküled egyedül az ágyban. Te vagy az egyetlen, aki tökéletes az életemben. Rád vártam, amióta csak élek…"


Egy szó mint száz nagyon szerettem hol sírtam, hol nevettem, de mindenképpen olvastatja magát a könyv.  Jövöre érkezik a Walking Disaster, ami Trav szemszögéből mutatja meg a történetet. Már alig várom. :)

SNiki"

A kötet adatai:

Kiadó: Maxim Kiadó

Kiadás helye: Budapest

Kiadás éve: 2012

Fordította: Szűr-Szabó Katalin

Oldalszám: 444 p

ISBN: 9789632612119

Borító: puhatáblás

Ár: 2999 ft

Fülszöveg:

"Az új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében - azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van - és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?"