Nehéz időszakon vagyok túl, de a lényeg, hogy túl vagyok rajta. :-) Bár vannak még olyan dolgok az életünkben, amiket rendezni kell, de ami számomra most nagyon fontos volt, az megoldódott.

Leadtam ugyanis a szakdolgozatomat. El sem hiszitek, mekkora megkönnyebülés volt ez nekem. :-) Leadtam, és jelentem, nekem van/volt a legjobb konzulensem a világon. Borzasztóan sokat segített, és örök hálám Neki.

Mivel a szakdogát leadtam, így készülhetek a február 18-22-i államvizsgára. Na de ezelőtt még van néhány feladatom.

Például jövő szerdán két vizsgám lesz még, aztán január 14-én még egy betegség miatt elmaradt szigorlat is vár rám. De megoldom.

Viszont most már neki kell állnom a bloggal is törődni, ugyanis jelenleg pontosan 37 db könyv vár az íróasztalomon arra, hogy írjak róla, ezen kívül meg vagy ötven bejegyzésem van (valamelyik még a múlt évből is...), ami kézzel írottan megvan, de be kell gépelni, és nyilvánosságra hozni. Úgyhogy van mit tennem ez ügyben.

Megtörtént tegnap este az Álomgyár kiadóval közös játékom sorsolása. Még csak a Kiadó tudja, hogy ki a nyertes, amint visszajeleztek nekem arról, hogy a bizonyos nyertes hölgy/vagy úr teljesítette a Kiadó által támasztott "követelményeket", nyilvánosságra kerül a név...és még karácsony előtt megkapja a nyereményét az Álomgyárosok jóvoltából.

Hogy még milyen teendőim vannak?

Elmaradtam a karácsonyi díszítéssel. Még egy csomó minden hátra van ezügyben. 2011-ben ilyenkor már ragyogott a ház a fényektől. Most még csak félig ragyog. Vár rám a tanuláson kívül a takarítás, a sütés - főzés, bár a karácsonyi vacsora az öcséméknél lesz idén. Ez nekem nagyon nagy segítség. Aztán már dolgozom is, igaz még csak négy órában, de így is imádom amit csinálok, sokszor legszívesebben egész nap a munkahelyen lennék. Mivel a héten csak hétfőn voltam a suli miatt, így most bőven lesz a karácsony előtti héten pótolnivalóm.

Emellett még nem szabad elfelejtenem azt sem, hogy a Molyos megajándékozottamnak végre postára adjam a könyvet, amit vettem neki, illetve még a Könyvfalók karácsonyi ajándékozásnál is el kell küldenem a "húzottamnak" az apró karácsonyi meglepetést. :-)

Ezen kívül van még néhány rukkolás elmaradásom, amelyeket célba kell indítanom. :-) Itt is elnézést a késésért, ha olvasna netán valaki...

Az ajándékvásárlással elég jól állok, főleg, hogy családilag megbeszéltük, hogy főként csak a kicsi kap fizikálisan ajándékot, nekünk többieknek az együtt töltött idő lesz az ajándék.

Elmaradtam még az októberi és a novemberi zárással, ezeket is pótolni szeretném a hétvégén, és jönnék terv szerint minimum hat blogbejegyzéssel. Remélem mindent meg tudok valósítani a hétvégi tervből, úgyhogy várlak vissza Benneteket, és jó készülődést kívánok így Advent harmadik hétvégéjén.

Forrás